Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Rapid Tests χωρίς ραντεβού και την Παρασκευή 23 Απριλίου στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας

Μια ακόμα -τρίτη σε διάστημα τεσσάρων ημερών- δράση διενέργειας rapid test, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, την Παρασκευή 23 Απριλίου 2021

Στην έδρα της Π.Ε. Κέρκυρας, στο κτίριο της Παλιάς Νομαρχίας (ισόγειο), από τις 10:00 έως τις 14:00, απλά με ταυτότητα και ΑΜΚΑ, χωρίς να απαιτείται ραντεβού

Σε μια ακόμα δράση πρόληψης από τον Covid19 προβαίνει η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, στο πλαίσιο της προστασίας της δημόσιας υγείας και της ενίσχυσης του αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες των Ιονίων Νήσων.

Σε συνεργασία με κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, την Παρασκευή 23 Απριλίου 2021, από τις 10:00 το πρωί έως και τις 14:00 μετά το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθούν δειγματοληπτικοί έλεγχοι για Covid19 στο ισόγειο του κτιρίου της Π.Ε. Κέρκυρας (Παλιά Νομαρχία, οδός Σαμάρα 13).

Πρόκειται για την τρίτη αντίστοιχη δράση σε διάστημα μόλις τεσσάρων ημερών, καθώς προηγήθηκαν εκείνη της Τρίτης 20 Απριλίου και της Τετάρτης 21 Απριλίου, κατά τις οποίες υπήρξε μεγάλη προσέλευση από ενδιαφερόμενους πολίτες.

Τα δωρεάν rapid tests αφορούν άπαντες και δεν απαιτείται ραντεβού. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέλθουν και να υποβληθούν στον δειγματοληπτικό έλεγχο έχοντας απλώς μαζί τους την ταυτότητα και τον ΑΜΚΑ τους.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ