Αποτελέσματα ελέγχων για τα μέτρα αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού στα Ιόνια Νησιά

Share:

Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται στα Ιόνια Νησιά από ειδικά συνεργεία των Υπηρεσιών των αντίστοιχων Διευθύνσεων Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Στο πλαίσιο αυτό, χθες (22.04.2021), σε κατάστημα λιανικού εμπορίου ενδυμάτων στην Κέρκυρα, βεβαιώθηκε πρόστιμο – 1.000- ευρώ για μη τήρηση καταλόγου ραντεβού, καθώς και πρόστιμο – 300 – ευρώ για μη ανάρτηση πινακίδας με το μέγιστο επιτρεπόμενο αριθμό πελατών εντός του καταστήματος.

Επιπλέον, το τελευταίο διήμερο, Τετάρτη (21.04.2021) και Πέμπτη (22.04.2021), βεβαιώθηκαν (28) παραβάσεις στην Κέρκυρα, (16) στη Ζάκυνθο, (9) στην Κεφαλονιά και (3) στη Λευκάδα γιαπεριορισμόμετακίνησης και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα των 300 ευρώ.

Κατά το ίδιο χρονικό διάστημα, στους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν, διαπιστώθηκαν (4) παραβάσεις στην Κέρκυρα, (2) στη Ζάκυνθο, (2) στην Κεφαλονιά και (1) στη Λευκάδα για μη χρήση μάσκας, για τις οποίες προβλέπεται διοικητικό πρόστιμο ύψους 300 ευρώ.

Previous Article

Μήνυμα Δημήτρη Μπιάγκη για την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου

Next Article

Τροχαίο ατύχημα με θανάσιμο τραυματισμό 19χρονου αλλοδαπού, στους Παξούς Κέρκυρας

Σχετικά Άρθρα