Αποτελέσματα ελέγχων για τα μέτρα αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού στα Ιόνια Νησιά

Share:

Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται στα Ιόνια Νησιά από ειδικά συνεργεία των Υπηρεσιών των αντίστοιχων Διευθύνσεων Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Στο πλαίσιο αυτό, χθες  Κυριακή (09.05.2021), στη Ζάκυνθο, βεβαιώθηκαν  δύο παραβάσεις σε καταστήματα  υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφέ-μπαρ), για  εξυπηρέτηση καθήμενων πελατών στον εσωτερικό χώρο αυτών και επιβλήθηκε 10.000 ευρώ διοικητικό πρόστιμο και δεκαπενθήμερη αναστολή λειτουργίας, σε κάθε ένα από τα δύο καταστήματα.

Σε μία ακόμη περίπτωση χθες στη Ζάκυνθο, επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 1.000 ευρώ, σε ιδιοκτήτη καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος (σνακ-μπαρ), για παραβίαση ωραρίου λειτουργίας.

Επιπλέον,χθες (09.05.2021), βεβαιώθηκαν (9) παραβάσεις στην Κέρκυρα, (5) στη Ζάκυνθο, (4) στην Κεφαλονιά και (1) στη Λευκάδα γιαπεριορισμόμετακίνησης και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα των 300 ευρώ.

Τέλος, κατά τους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν, στην Κέρκυρα διαπιστώθηκαν (6) παραβάσεις για μη χρήση μάσκας, για τις οποίες προβλέπεται διοικητικό πρόστιμο ύψους 300 ευρώ.

Previous Article

Αίτημα έκτακτης σύγκλισης του Περιφερειακού Συμβουλίου

Next Article

Συνελήφθησαν δύο άτομα στην Κέρκυρα, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής ναρκωτικών ουσιών και παράνομης οπλοκατοχής

Σχετικά Άρθρα