«Βόμβα» Λαφαζάνη στα Παραπολιτικά 90,1: Τσίπρας, Παυλόπουλος και Στουρνάρας λειτούργησαν ως παρακρατική ομάδα για να αλλοιώσουν το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος

Share:

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το κόμμα που εγκαινίασε τους μαζικούς πλειστηριασμούς σύμφωνα με τον πρώην υπουργό

Σημαντικές αποκαλύψεις για την επόμενη ημέρα του περίφημου δημοψηφίσματος έκανε ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης σε συνέντευξή του στα Παραπολιτικά 90,1. Ο κ. Λαφαζάνης αναφερόμενος στο δημοψήφισμα του ΣΥΡΙΖΑ, «έδειξε» τους κ. ΤσίπραΠαυλόπουλο και Στουρνάρα, ως τους ανθρώπους που ευθύνονται για την «ανατροπή» του αποτελέσματος. Μάλιστα, χαρακτήρισε την δράση τους ως παρακρατική.

Ειδικότερα, ο κ. Λαφαζάνης δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή Secret, με τον Παναγιώτη Τζένο, Είπε πως την επομένη του δημοψηφίσματος ΤσίπραςΠαυλόπουλος και Στουρνάρας λειτούργησαν ως μια παρακρατική ομάδα για να αλλοιώσουν το αποτέλεσμα του προχωρώντας σε συνταγματική εκτροπή. Ανέφερε πως ετοιμάζει βιβλίο με ονόματα και διευθύνσεις.

Παράλληλα, ο κ. Λαφαζάνης αναφερόμενος στους πλειστηριασμούς σημείωσε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν το κόμμα που εγκαινίασε τους μαζικούς πλειστηριασμούς της πρώτης κατοικίας»

Σύμφωνα με τον κ. ΛαφαζάνηΤσίπρας και Κοντονής έφεραν διάτρητη νομοθετική διάταξη και μετέφεραν τους πλειστηριασμούς στα συμβολαιογραφικά γραφεία.

 

 

Previous Article

Ερώτηση (και) Αλ.Αυλωνίτη για την άμεση κατάργηση βεβαιώσεων κίνησης και SMS στο 13033

Next Article

Τσιάρας στα Παραπολιτικά 90,1: Γίνεται προσπάθεια για την συνολική επαναλειτουργία της Δικαιοσύνης

Σχετικά Άρθρα