Γεωργαντάς στα Παραπολιτικά 90,1: Το ισχυρότερο όπλο κατά της πανδημίας είναι οι εμβολιασμοί

Share:

«Μετά τις 15 Μαΐου θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις για εμβολισμούς και από ιδιωτικά κέντρα», δήλωσε ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης 

«Το ισχυρότερο όπλο κατά της πανδημίας του κοροναϊού είναι οι εμβολιασμοί», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Μπρα ντε φερ» με τους δημοσιογράφους Δημήτρη Τάκη και Χριστίνα Κοραή, ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς.

Ο κ. Γεωργαντάς μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο κατάργησης των SMS, σημειώνοντας ότι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται το αργότερο την Πέμπτη.

Για τον συνωστισμό στα εμβολιαστικά κέντρα είπε ότι κάποιοι πολίτες πάνε νωρίτερα.

Ακόμη ο υφυπουργός ανέφερε πως εντός του Ιουνίου θα ανοίξει η πλατφόρμα εμβολιασμών για τους άνω των 18, ενώ περί τα τέλη Μαΐου θα είναι διαθέσιμα όλα τα εμβόλια για τις ηλικίες 30 – 44 .

Παράλληλα σημείωσε πως μετά τις 15 Μαΐου θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις για εμβολισμούς και από ιδιωτικά κέντρα.

Αναφορικά με το «πράσινο» πιστοποιητικό εμβολιασμού, διευκρίνισε ότι εκδίδεται εντός 72 ωρών για όσους έχουν εμβολιαστεί και πως το συγκεκριμένο πιστοποιητικό θα χορηγείται και σε όσους έχουν νοσήσει με κοροναϊό.

Previous Article

Πλακιωτάκης στα Παραπολιτικά 90,1: Με το μονοδοσικό της Johnson & Johnson θα εμβολιαστούν οι κάτοικοι στα νησιά

Next Article

Βαρβιτσιώτης στα Παραπολιτικά 90,1: Η ΕΕ υιοθετεί προτάσεις της Ελλάδος στη Σύνοδο Κορυφής για την επόμενη ημέρα της Ευρώπης

Σχετικά Άρθρα