Δήλωση Συμπαράστασης του βουλευτή Κέρκυρας Αλέξ. Αυλωνίτη προς τους Διπλωματούχους Ξεναγούς.

Share:

Στο πλευρό των επαγγελματιών του Σωματείου Διπλωματούχων Ξεναγών στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας τους στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου των ΑθηνώνΧωρίς εισόδημα από τον Μάρτιο του 2020. 
Με τις προοπτικές για περιηγήσεις- ξεναγήσεις  να μην είναι καθόλου αισιόδοξες.
Με ελάχιστη οικονομική στήριξη της Πολιτείας, χτυπημένοι όσο λίγοι από την πανδημία και χωρίς ένταξη σε συγκεκριμένες ελαφρύνσεις, όπως άλλοι κλάδοι που έχουν πληγεί από τον κορονοϊό. 
Στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματα τους για την αναδρομική αποζημίωση των 6 μηνών του 2020 με ένσημα, την αποζημίωση ειδικού σκοπού για τους μήνες Μάρτιο, Απρίλιο και Μάιο 2021 με ένσημα, την πλήρη ασφαλιστική τους κάλυψη, την ένταξή τους στην κατηγορία των κορονόπληκτων για την πρόσβαση στις αντίστοιχες ελαφρύνσεις (αναστολή δανειακών υποχρεώσεων, έκπτωση ενοικίου κλπ.), την καθιέρωση ρεαλιστικών Πρωτοκόλλων για το 2021 στις ομαδικές ξεναγήσεις.
Άμεση και επιτακτική η ανάγκη ενίσχυσης ενός παραδοσιακού πυλώνα του ελληνικού Τουρισμού πριν να είναι αργά ανάγκη να στηριχθούν ουσιαστικά οι Διπλωματούχοι Ξεναγοί της Ελλάδας, ένας από τους σημαντικότερους πυλώνες του Τουρισμού της χώρας μας.

Previous Article

Δήλωση του βουλευτή Κέρκυρας Αλέξανδρου Αυλωνίτη για εμβολιασμούς στα νησιά :

Next Article

Μηταράκης στα Παραπολιτικά 90,1 για προσφυγικό: Η κυβέρνηση κλείνει και δεν ανοίγει νέες δομές

Σχετικά Άρθρα