Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Γεωργιάδης στα Παραπολιτικά 90,1: Έρχονται ανακοινώσεις για την στήριξη των ξενοδοχείων – Τι αποκάλυψε για τον Νίκο Καρανίκα

Ποιες επιχειρήσεις αφορούν οι ανακοινώσεις

Ξεκινάει από σήμερα η υποβολή αιτήσεων για τις επιχειρήσεις της εστίασης που θέλουν ενταχθούν στο πρόγραμμα επιδότησης για την αγορά πρώτων υλών για την επανεκκίνηση της λειτουργίας τους.

 Το συνολικό ποσό ανέρχεται στα 330 εκατομμύρια  ευρώ.

 Στην πλατφόρμα μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις οι επιχειρήσεις εστίασης με πτώση τζίρου άνω του 30%, δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή Secret με τον Παναγιώτη Τζένο ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης.

 Ειδικότερα ο κ. Γεωργιάδης τόνισε πως θα ενισχυθούν οι ξενοδοχειακές επιχειρήσεις παραπέμποντας σε ανακοινώσεις τις επόμενες ημέρες.

Σημείωσε πως οι απορροφήσεις πόρων από τα προγράμματα ΕΣΠΑ είναι μεγάλη ενώ υπογράμμισε ότι στο νέο ΕΣΠΑ υπάρχει η δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις τα εργαλεία του covid.

 Αναφορικά με την επικοινωνία που είχε με τον Νίκο Καρανίκα, είπε πως έχει προκαλέσει έκπληξη η κίνηση αυτή ιδιαίτερα σε αυτούς που «πίστευαν ότι είμαι ο Πολάκης της ΝΔ».

 Είπε πως η χορήγηση φαρμακευτικής κάνναβης στην Ελλάδα μπορεί να βελτιώσει την ζωή ανθρώπων όπως ο καρκίνος.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ