Νέες οδηγίες του ΕΟΔΥ νέες οδηγίες του ΕΟΔΥ

Share:

Από την Διοίκηση του ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ και σύμφωνα με τις νέες  οδηγίες του ΕΟΔΥ που παρακολουθούν την εξέλιξη της νόσου  νέες  οδηγίες του ΕΟΔΥ, κορονοϊό, ανακοινώνεται ότι:

  • Παραμένει ως είσοδος στον χώρο του Νοσοκομείου η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ του Νοσοκομείου.
  • Στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία οι ασθενείς εξυπηρετούνται ΜΟΝΟΝ κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού στα τηλέφωνα :2661030062 και 2661360873 και προσέρχονται φορώντας πάντα μάσκα  και έχοντας  αρνητικό rapid-test ,το οποίο μετά  την αποχώρηση των κλιμακίων του ΕΟΔΥ         από το Νοσοκομείο, το πραγματοποιούν στα κλιμάκια του ΕΟΔΥ που βρίσκονται στην πόλη της Κέρκυρας, καθημερινά.
  • Το επισκεπτήριο  απαγορεύεται για  όλους.
  • Σε κάθε ασθενή παραμένει “αυστηρά” ένας συνοδός, ο ίδιος σε όλη   την διάρκεια της νοσηλείας και μόνον όταν αυτό  κρίνεται απαραίτητο,  με σύσταση και γραπτή άδεια του θεράποντος  ιατρού, και πραγματοποιώντας rapid-test,  κάθε τρείς ημέρες.
  • Για τον εμβολιασμό οι πολίτες προσέρχονται φορώντας μάσκα και ένα τέταρτο πριν την  ώρα του ραντεβού.

Παρακαλούμε θερμά, να σταθείτε αλληλέγγυοι στους λειτουργούς υγείας, ώστε να   επιτελέσουν   το έργο τους, προστατεύοντας εμάς και τις  ευπαθείς ομάδες.

Είναι βέβαιο ότι από όλο αυτό θα βγούμε καλύτεροι και νικητές.

Η ατομική ευθύνη βαρύνει εξίσου όλους μας.

                                                                                Η Διοίκηση του Γ.Ν. Κέρκυρας

Previous Article

Αποτελέσματα ελέγχων για τα μέτρα αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού

Next Article

Π.Ι.Ν: Με σεβασμό στο ένδοξο παρελθόν και την κοινή ιστορική διαδρομή τους, αλλά και με κοινό όραμα για το μέλλον τους, τα Επτάνησα γιορτάζουν φέτος την 157η επέτειο της Ένωσής τους με την Ελλάδα

Σχετικά Άρθρα