Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Εκφράζω την αμέριστη στήριξη μου προς τους συνανθρώπους μας, οι οποίοι αντιμετώπιζουν αυτή την απαράδεκτη και αντικοινωνική συμπεριφορά από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου.

Είμαι ιδιαίτερα θυμωμένος με την ξαφνική έγγραφη καταγγελία μίσθωσης που έλαβε μεγάλος αριθμός ένοικων  ακινήτων-διαμερισμάτων,  ιδιοκτησίας του Νοσοκομείου Κέρκυρας, με την οποία τους ζητείται να εκκενώσουν τα σπίτια τους, που τόσα χρόνια μισθώνουν,  μέχρι το τέλος Μαΐου 2021.  
Την έγγραφη αυτή καταγγελία την υπογράφει ο Διοικητής. 
Η απόλυτη αδυναμία να βρεθεί νέα κατοικία αυτή την περίοδο.
Η τεραστία δυσκολία  να μετακομίσει κάποια οικογένεια μέσα σε λίγες μέρες.
Το ελάχιστο περιθώριο που δίνεται για την εκκένωση των κατοικιών και η  χαλεπή υγειονομική κατάσταση,  οδηγούν στο σκληρό συμπέρασμα πως, ανεξαρτήτως νομικού καθεστώτος και παραλείψεων των κατά καιρούς διοικήσεων του Νοσοκομείου , αυτοί οι άνθρωποι ταλαιπωρούνται δυσανάλογα και απάνθρωπα. 
Κατά συνέπεια εκφράζω την αμέριστη στήριξη μου προς τους συνανθρώπους μας, οι οποίοι εν μέσω πανδημίας βρίσκονται ουσιαστικά μετέωροι, αναμένοντας  αυτή την απαράδεκτη και αντικοινωνική συμπεριφορά από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου.
Μάλιστα, πριν  «διώξει» τις οικογένειες  αυτές από τις κατοικίες τους, η Διοίκηση βιάζεται να βγάλει σε δημοπρασία τα σπίτια αυτά για να τα εκμισθώσει σε άλλους,  χωρίς να περιμένει το νομικό αποτέλεσμα της καταγγελίας, δηλαδή δικαστική απόφαση εξώσεως.
Τέτοια βιασύνη και απανθρωπιά. Έχει ευθύνη η Διοίκηση του Νοσοκομείου να προστατεύσει αυτούς τους ανθρώπους και όχι να τους φέρεται με αυτό τον απόλυτα αντικοινωνικό τρόπο. Καλώ την Διοίκηση του Νοσοκομείου να δώσει την απαραίτητη χρονική προθεσμία έτσι ώστε να μην ξεσπιτωθούν τόσες οικογένειες αλλά και γηραιοί συμπολίτες μας τούτη την εποχή που οι συνθήκες είναι αφόρητες για τους πάντες και η εύρεση νέας στέγης σχεδόν αδύνατη και οικονομικά απλησίαστη για τις οικογένειες αυτές.
Η επίδειξη λίγης ανθρωπιάς δεν θα βλάψει τους “άριστους” διορισμένους της Διοίκησης του Νοσοκομείου.
Αποστέλλω σήμερα κιόλας σχετική επιστολή στον Υπουργό Υγείας να προβεί σε ενέργειες να σταματήσει την διαδικασία εξώσεως.
Επισυνάπτεται η επιστολή προς τον Υπ.Υγείας. 

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ