Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Το Μουσείο Καποδίστρια ανοίγει ξανά από την Τρίτη 1 Ιουνίου!

Το Μουσείο Καποδίστρια και το Καφέ στον Κήπο του μουσείου
ξεκινούν την καθημερινή λειτουργία για το κοινό
από την Τρίτη 1 Ιουνίου 2021 και κάθε μέρα (εκτός Δευτέρας)
Από αυτή την Τρίτη 1 Ιουνίου 2021 και κάθε μέρα (εκτός Δευτέρας & επίσημων αργιών), το  κοινό θα έχει και πάλι τη δυνατότητα να επισκεφθεί με ασφάλεια την μόνιμη έκθεση του Μουσείου Καποδίστρια, να περιηγηθεί στην εξοχική κατοικία της οικογένειας στο λόφο της Κουκουρίτσας, απολαμβάνοντας τη φύση, το καλοκαίρι και το όμορφο Café στο ξέφωτο. 

Σε μια χρονιά που η Ελλάδα γιορτάζει τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, το Μουσείο Καποδίστρια προσφέρει μια μοναδική περιήγηση στην εποχή που θεμελιώθηκε η Ελλάδα και μια φιλική προς κάθε επισκέπτη ευκαιρία γνωριμίας με τη ζωή, το έργο και την παρακαταθήκη του Α’ Κυβερνήτη της χώρας, Ιωάννη Καποδίστρια.  
Το Μουσείο Καποδίστρια επαναλειτουργεί εφαρμόζοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για την προστασία της υγείας των επισκεπτών και του προσωπικού, ώστε να εξασφαλίζεται μεγαλύτερη ασφάλεια και ευελιξία στους επισκέπτες κατά την παραμονή τους στο κτήμα της Κουκουρίτσας. 

?Στα μέτρα αυτά περιλαμβάνονται:

?Στη Μόνιμη Έκθεση για τον Ι. ΚαποδίστριαΑπαραίτητη χρήση μάσκας (προσωπικό & επισκέπτες)Ακουστική ξενάγηση διαθέσιμη σε κινητά & tablets (σύνδεση μέσω wifi μουσείου)Ανώτατος αριθμός επισκεπτών ανά πάσα στιγμή στην έκθεση: 18 άτομαΑνώτατος αριθμός γκρουπ στην έκθεση: 8 άτομαΣήμανση για την ελάχιστη απόσταση επισκεπτών εντός έκθεσης, τα 2μ. Αντισηπτικό υγρό στην είσοδο/έξοδο, πωλητήριο ΜουσείουΦυσικός αερισμός των χώρων (ανοικτά παράθυρα)

☕️Στο Καφέ στον Κήπο
Ασφαλείς αποστάσεις τραπεζοκαθισμάτων και απολύμανσή τους μετά από κάθε χρήση
Αντισηπτικό υγρό σε κάθε τραπέζι
Χρήση ατομικών συσκευασιών μιας χρήσης
Ψηφιακό μενού (μέσω wifi μουσείου)


ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ – ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ
Ανοικτά (από 1/6/21): Τρίτη- Κυριακή 10:00-16:00
Κλειστά: Δευτέρα & επίσημες Αργίες
Πώς θα έρθετε στο Μουσείο
Με δικό σας όχημα:
Από Εθνική Οδό Παλαιοκαστρίτσας, στρίβετε στον εσωτερικό του Νοσοκομείου και στη συνέχεια ακολουθείστε πινακίδες για Μουσείο Καποδίστρια/ Ευρωπούλους.
Η είσοδος του Μουσείου είναι πάνω στο δρόμο.
Βρείτε μας στο Google Maps εδώ

Με λεωφορείο:
Αστικό ΚΤΕΛ, γραμμή Νο4.
Στάση “Κουκουρίτσα” (αφετηρία: Πλατεία Σαρόκο)
Δείτε τα δρομολόγια στον σύνδεσμο εδώ

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ