Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Απαγόρευσαν στον Αυλωνίτη να δει το μεγάλο εμβολιαστικό κέντρο

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κέρκυρας Αλέκος Αυλωνίτης επιχείρησε να επισκεφτεί το πολυδιαφημιζόμενο μέγα εμβολιαστικό κέντρο της Κέρκυρας, το οποίο άνοιγε με τυμπανοκρουσίες τις πύλες του, έστω και πολύ  καθυστερημένα.

Δεν του επιτράπηκε η είσοδος.

Το εμβολιαστικό κέντρο πριν ήταν γεμάτο παράγοντες και παραγοντίσκους της ΝΔ που  χαριεντίζονταν και να φωτογραφίζονταν, λες και επρόκειτο για κοσμικό γεγονός, αλλά στον εκλεγμένο από τον λαό της Κέρκυρας βουλευτή, που είχε καθήκον και δικαίωμα να έχει ιδία γνώμη για το σοβαρό θέμα της διαδικασίας των εμβολιασμών στον τόπο μας, απαγορεύτηκε η είσοδος. Με απόφαση ποιού/ ποιων; Μας είναι άγνωστο.  Η Τοπική Νέα Δημοκρατία  έχει υποχρέωση να απαντήσει

Ο ίδιος ο κ. Χαρδαλιάς, αντιλαμβανόμενος το ατόπημα  των υπευθύνων του εμβολιαστικού Κέντρου , ζήτησε συγγνώμη από τον κ. Αυλωνίτη.

Τέλος καλό, όλα καλά; Όχι, βέβαια. Μπορεί να μην είναι το πιο σοβαρό σε σχέση με όσα καθημερινά μας σοκάρουν από την κυβέρνηση των αρίστων, όμως αυτή η στάση των τοπικών στελεχών της ΝΔ είναι αποκαλυπτική. Για την υπεροψία τους. Για την ιδιοκτησιακή αντίληψή τους για το κράτος και τους θεσμούς. Για την απροθυμία τους να συνεργαστούν για το κοινό καλό. Για την περιφρόνηση του κοινοβουλευτισμού και της δημοκρατίας, εν τέλει.  Κάτι που πρέπει πολύ σοβαρά να μας προβληματίσει.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ