Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Αναγκαίος ο εμβολιασμός λένε οι φορείς του τουρισμού στην Κέρκυρα

Κοινό μήνυμα παρότρυνσης για εμβολιασμό απηύθυναν σήμερα στους κατοίκους της Κέρκυρας σε κοινή συνέντευξή τους οι Δήμοι Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, Βορρά και Νότου και οι εκπρόσωποι των παραγωγικών και τουριστικών φορέων.
Τόσο η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και οι Αντιδήμαρχοι εκπρόσωποι των Δήμων Βορρά και Νότου όσο και οι εκπρόσωποι των παραγωγικών και τουριστικών φορέων τόνισαν την συμπόρευση και συστράτευσή τους στην προσπάθεια παρότρυνσης για αύξηση του ποσοστού των εμβολιασμών στο νησί προκειμένου να προστατευτεί η υγεία όλων και να επιστρέψει η κοινωνία το συντομότερο στην κανονικότητα. Παράλληλα, επισημάνθηκε ότι αυτό θα δώσει τη δυνατότητα να διασφαλιστεί στο μέτρο του δυνατού και η πορεία της τουριστικής σεζόν που αποτελεί κύριο τομέα για την οικονομική ευημερία του τόπου. Όπως τονίστηκε, ο εμβολιασμός των εργαζομένων στον εμπορικό και τουριστικό τομέα και γενικότερα του πληθυσμού, αποτελεί αυτή τη στιγμή το μόνο “όπλο” απέναντι στην πανδημία που έχει επιφέρει μέχρι σήμερα σοβαρές επιπτώσεις στην κοινωνική και οικονομική ζωή. Αποτελεί δε ατομική αλλά και κοινωνική ευθύνη να κάνει κάθε συμπολίτης μας το βήμα προς την “ελευθερία”.

Στην συνέντευξη τύπου παρέστησαν η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων Μερόπη Υδραίου, ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Βόρειας Κέρκυρας Φάνης Σκέμπρης, ο Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης και Εμπορίου Νότιας Κέρκυρας Σωκράτης Ανδριώτης, ο υπεύθυνος τομέα Τουρισμού του Επιμελητηρίου Βασίλης Καλούδης, ο Πρόεδρος της Ιονίου Ομοσπονδίας Εμπορίου Κώστας Μουζακίτης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Εστίασης Κέρκυρας Σάκης Κώστας, ο Αντιπρόεδρος της AOCTA Δημήτρης Διαβάτης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κέρκυρας Μπάμπης Βούλγαρης, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων Περικλής Κατσαρός, ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κέρκυρας Σπύρος Ρόκας, και ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Κεντρικής Κέρκυρας Παναγιώτης Βαρούχας.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ