Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Συνάντηση Δημάρχου με τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ

Ζητήματα που σχετίζονται με την ανακαίνιση των Κέντρων Υγείας που βρίσκονται στο Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων ήταν το κύριο αντικείμενο της συνάντησης που είχε σήμερα η Δήμαρχος Μερόπη Υδραίου με τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη, ο οποίος βρέθηκε στο νησί μας για τα εγκαίνια του mega εμβολιαστικού κέντρου στο ΕΑΚΚ.

Η Δήμαρχος συναντήθηκε με τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ το πρωί στο Μαράσλειο μέγαρο και συζήτησαν θέματα που σχετίζονταν τόσο με τη λειτουργία του mega εμβολιαστικού κέντρου όσο και με αυτά της λειτουργίας του Νοσοκομείου και των Κέντρων Υγείας.

Ο κ. Καρβέλης χαρακτήρισε εξαιρετική τη συνεργασία του με το Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας επισημαίνοντας ότι από το ξεκίνημα της πανδημίας η επαφή των δύο πλευρών υπήρξε στενή και εποικοδομητική, επισημαίνοντας ότι η Δήμαρχος ανταποκρίθηκε άμεσα στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων και δυνατοτήτων του Δήμου σε κάθε αίτημα και ανάγκη που της τέθηκαν.

Από την πλευρά της η Μ. Υδραίου δήλωσε ότι ο Δήμος θα συνεχίσει να στηρίζει τις δομές υγείας όσο μπορεί περισσότερο καθώς θεωρεί χρέος της να συμβάλει στο μέγιστο δυνατό βαθμό στην διαχείριση της πρωτόγνωρης αυτής κατάστασης που βιώνει ο τόπος μας και να βρίσκεται στο πλευρό των συμπολιτών για την προστασία της υγείας τους και την ευημερία του τόπου μας.

Τόσο ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ όσο και η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας αναφέρθηκαν και σε ζητήματα που σχετίζονται με την κατάσταση που επικρατεί στα Κέντρα Υγείας στο Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας. Εν προκειμένω, οι δύο πλευρές συμφώνησαν να προβούν άμεσα σε ενέργειες προκειμένου να γίνει ανακαίνιση στο Κέντρο Υγείας Αγίου Μάρκου. Για το σκοπό αυτό θα υπάρξει συνεργασία των Τεχνικών Υπηρεσιών της 6ης ΥΠΕ και του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η Δήμαρχος, ευχαριστώντας ιδιαίτερα τον Διοικητή για την ανταπόκρισή του, “με τη συνεργασία αυτή ευελπιστώ ότι θα επιτευχθεί η ανακαίνιση του συγκεκριμένου Κέντρου Υγείας. Ευελπιστούμε ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα έχουμε ένα Κέντρο Υγείας όπως αρμόζει σε έναν πολιτισμένο και τουριστικό τόπο. Είναι εξαιρετικά σημαντικό να υπάρχει ένα σωστό υγειονομικό περιβάλλον τόσο γι’ αυτούς που εργάζονται μέσα όσο και γι’ αυτούς που είναι δέκτες των παρεχόμενων υπηρεσιών, ντόπιους και επισκέπτες”.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ