Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Τραγωδία στη Δασιά με 3 θύματα. Ο 60χρονος δράστης δολοφόνησε μια γυναίκα και έναν άνδρα και μετά αυτοκτόνησε

Κυριακή γύρω στις 11.30 το πρωί στη Δασιά τρομοκρατούν τους κατοίκους πυροβολισμοί από μια καραμπίνα, που είχαν ως αποτέλεσμα να βρουν ακαριαίο θάνατο ένας άνδρας και μια γυναίκα. Ο δράστης ταμπουρώνεται στο σπίτι που διέμενε τα τελευταία δυο χρόνια και λίγο μετά βάζει τέλος στη ζωή του με το ίδιο όπλο, που λίγα λεπτά πριν είχε δολοφονήσει τα δυο του θύματα.
Στην Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας σήμανε συναγερμός και στο τόπο του εγκλήματος έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Στην αρχή περικυκλώνουν το σπίτι που είχε ταμπουρωθεί ο δράστης αλλά στη συνέχεια διαπιστώνουν ότι είχε βάλει τέλος στη ζωή. Δράστης και αυτόχειρας σε μια τραγωδία, που έγινε «δια ασήμαντον αφορμή».
Πιο συγκεκριμένα ο δράστης και αυτόχειρας διέμενε σε κατοικία που είχε μισθώσει από τη γυναίκα θύμα του και η οποία επειδή δεν της κατέβαλε ενοίκια του ζητούσε να αποχωρήσει από το σπίτι, διαφορετικά θα του έκανε έξωση, γιατί ήθελε να το νοικιάσει. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο 60χρονος θύτης ήταν εργάτης και είχε αναλάβει να φροντίζει και τον κήπο του συγκροτήματος, όπου διεμένε.
Το δεύτερο θύμα, ένας Έλληνας ο οποίος ζούσε κατά διαστήματα στη Γαλλία είχε αγοράσει την κατοικία από το πρώτο θύμα με το οποίο είχαν καλές σχέσεις, αλλά σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, είχε διαφορές με τον 60χρονο δράστη και αυτόχειρα, όχι οικονομικές, άλλα οι προστριβές τους ήταν συχνές και μάλιστα λέγεται ότι πρόσφατα του είχε κάνει παρατήρηση γιατί δεν έκανε σωστά τη δουλειά του.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της ιατροδικαστικής έρευνας πρώτα δολοφονήθηκε ο άνδρας και στη συνέχεια η γυναίκα, ενώ αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι και τα δύο θυματα είχαν πυροβοληθεί στο κεφάλι.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ