Αποτελέσματα ελέγχων για τα μέτρα αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού στα Ιόνια Νησιά

Share:

Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται στα Ιόνια Νησιά από ειδικά συνεργεία των Υπηρεσιών των αντίστοιχων Διευθύνσεων Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Στο πλαίσιο αυτό, χθες  Κυριακή (06.06.2021), στην Κέρκυρα, βεβαιώθηκαν σε ιδιοκτήτη καταστήματος (εστιατόριο- μπαρ) διοικητικά πρόστιμα 5.000 και 2.000 ευρώ, για μη τήρηση αποστάσεων των πελατών και χρήση μουσικής.

Σε άλλη περίπτωση,το Σάββατο (05.06.2021), στην Κεφαλονιά βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ σε κατάστημα (καφέ- μπαρ), για υπέρβαση ωραρίου. 

Επιπλέον, το διήμερο (05 και 06.06.2021), διαπιστώθηκαν (27) παραβάσεις στην Κέρκυρα, (4) στη Ζάκυνθο, (3) στην Κεφαλονιά και (1) στη Λευκάδα για μη χρήση μάσκας, για τις οποίες προβλέπεται διοικητικό πρόστιμο ύψους 300 ευρώ.

Τέλος, το ίδιο χρονικό διάστημα, κατά τους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν, βεβαιώθηκαν (10) παραβάσεις στην Κέρκυρα και (1) στη Λευκάδα για περιορισμό μετακίνησης και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα των 300 ευρώ.

Previous Article

Στ. Γκίκας: «Το ΤΑΙΠΕΔ έδωσε το πράσινο Φως για τις Μαρίνες της Κέρκυρας»

Next Article

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων κινείται έμπρακτα στην κατεύθυνση του Επανασχεδιασμού, της Αναδημιουργίας και της Αποκατάστασης των Οικοσυστημάτων

Σχετικά Άρθρα