Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Ανατροπή με τους τρεις νεκρούς – Τι οδήγησε στο φονικό και την αυτοκτονία

Γείτονας των δύο νεκρών ο 60χρονος – Και οι τρεις ζούσαν στην ίδια διώροφη κατοικία – Ένας καβγάς με την σπιτονοικοκυρά του οδήγησε στο άγριο έγκλημα με έξι σφαίρες από καραμπίνα – Ο Ελληνογάλλος φέρεται να προσπάθησε να παρέμβει, για ν’ αποτρέψει το φονικό – Όλα τα σενάρια
Για ασήμαντη αφορμή, που δεν χωράει ο νους, έγινε, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η διπλή δολοφονία στην περιοχή Δασιά της Κέρκυρας.

Αν και στην αρχή οι πληροφορίες έκαναν λόγο για ένα ζευγάρι που τσακώθηκε με γείτονά του, ο οποίος τους σκότωσε και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, τα νέα στοιχεία ανατρέπουν την υπόθεση, καθώς τα δύο θύματα δεν ήταν ζευγάρι, αλλά μια Ελληνίδα ιδιοκτήτρια που ενοικίαζε τα διαμερίσματά της στον δράστη και αυτόχειρα, καθώς και στο άλλο θύμα.

Ο δράστης χρησιμοποίησε κυνηγετικό όπλο, το οποίο αργότερα έστρεψε στον εαυτό του – Ο 60χρονος είχε πρόθεση να σκοτώσει, όπως έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση
Αποφασισμένος να σκοτώσει φαίνεται πως ήταν ο 60χρονος αυτόχειρας που δολοφόνησε τα δυο θύματά του, πυροβολώντας τα στο κεφάλι στην Κέρκυρα. Τουλάχιστον αυτό είναι το πρώτο συμπέρασμα από την ιατροδικαστική εξέταση, σύμφωνα με την οποία ο δράστης χρησιμοποίησε κυνηγετικό όπλο, ενώ από την εξέταση των τραυμάτων ο πυροβολισμός έγινε σχεδόν εξ επαφής.

Από την ιατροδικαστική εξέταση προκύπτει ότι με το όπλο με το οποίο σκότωσε τα δυο άτομα με το ίδιο έβαλε τέλος και στη ζωή του ο 60χρονος. Τα θύματά του πυροβολήθηκαν στο κεφάλι ενώ ο αυτόχειρας έστρεψε το όπλο στο στήθος του και πάτησε τη σκανδάλη.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή κ. Γιάννη Αϊβατίδη υπάρχει τουλάχιστον ένας πυροβολισμός στο κάθε ένα από τα θύματα, ενώ είναι πιθανόν το ένα να δέχτηκε και δεύτερο πυροβολισμό.

Η έρευνα θα δείξει εάν ο πρώτος που σκοτώθηκε ήταν ο άνδρας και στη συνέχεια η γυναίκα, ενώ η απόσταση μεταξύ των θυμάτων είναι πάνω από 15 μέτρα. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή και από τα στοιχεία που έχει ο δράστης και αυτόχειρας είχε πρόθεση να σκοτώσει.

Τι βρήκαν οι αστυνομικοί μέσα στο σπίτι του 67χρονου -Πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής τα θύματά του στο κεφάλι πριν αυτοκτονήσει
Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Κέρκυρας από το διπλό φονικό και την αυτοκτονία του δράστη στην περιοχή Δασιά, χτες το πρωί. Σύμφωνα με την αστυνομία ο δράστης είχε έρθει σε αντιπαράθεση πολλές φορές με την ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος στο οποίο διέμενε γιατί ήθελε να του κάνει έξωση. Η άτυχη γυναίκα ήθελε να νοικιάσει το διαμέρισμα σε άλλο πρόσωπο γιατί σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων στην αστυνομία, ο δράστης δεν πλήρωνε τα ενοίκια του και προσπαθούσε να της προσφέρει κάνοντας εργασίες στον κήπο.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ