Νέες κυκλοφορικές ρυθμίσεις

Share:

Η Π.Ε. Κέρκυρας ανακοινώνει ότι λόγω σοβαρού προβλήματος καθίζησης του οδοστρώματος η οποία παρουσιάστηκε επί της  Εθνικής οδού Γύρου Αχιλλείου Ε-25, έμπροσθεν πρώην ξενοδοχείου Montagniola   για λόγους ασφαλείας της κυκλοφορίας και προς αποφυγήν τυχόν ατυχημάτων για τα διερχόμενα οχήματα, από αύριο το πρωί  09 – 06 – 2021 και μέχρι να αποκατασταθεί η καθίζηση του οδοστρώματος, θα ληφθούν  προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, οι οποίες περιλαμβάνουν:

  1. Διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων, λεωφορείων & ΙΧ αυτοκινήτων,  στην κάθοδο από το  «Μουσείο Αχιλλείου» μέχρι τη διασταύρωση  με την επαρχιακή οδό  Μπενίτσες – Μωραίτικα.

2. Η κυκλοφορία των αυτοκινήτων και λεωφορείων από  Αχίλλειο προς Κέρκυρα & από Κέρκυρα προς Αχίλλειο θα γίνεται μέσω θέσης Ποντή.

Επισημαίνεται ότι η  πρόσβαση των κατοίκων που διαμένουν από το Αχίλλειο μέχρι «Montagniola”, θα πραγματοποιείτε από  την κάθοδο της διαδρομής (Ποντή- Αχίλλειο –  πρώην Montagniola).

Ενώ οι κάτοικοι που διαμένουν από το πρωην San Stefano μέχρι «Montagniola”, θα εξυπηρετούνται από την άνοδο της ίδιας διαδρομής ( Πέραμα – πρώην San Stefano–  πρώην Montagniola).

Ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας ότι καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για την ταχύτερη επίλυση του προβλήματος και παρακαλούμε για την κατανόηση των οδηγών και τη συμμόρφωση τους στην προσωρινή ρύθμιση με στόχο την οδική ασφάλεια.

Previous Article

Κάλεσμα του ΠΑΜΕ

Next Article

ΣΥΡΙΖΑ: Κάλεσμα σε απεργία

Σχετικά Άρθρα