Αλ. Αυλωνίτης: Το νέο επικοινωνιακό φιάσκο της κυβέρνησης είναι το μεγάλο εμβολιαστικό κέντρο Κέρκυρας

Share:

Σχέδια για την ελευθερία, για την «γαλάζια ελευθερία» μάλιστα, για εμβολιασμούς μέχρι το τέλος Ιουνίου στην Κέρκυρα, για χιλιάδες εμβολιασμούς καθημερινά, για το «ΜΕΓΚΑ» εμβολιαστικό κέντρο. Κολακείες, επικοινωνιακά παιχνίδια και μετά…..σιωπή.

Για τη «σιωπή» αυτή και για την απουσία λειτουργικής προνοητικότητας του εμβολιαστικού κέντρου ευθύνονται απόλυτα οι θεσμικοί κυβερνητικοί και αυτοδιοικητικοί παράγοντες. Ο στόχος του μεγάλου εμβολιαστικού κέντρου ήταν αρχικά οι 800 εμβολιασμοί ημερησίως, ωστόσο, πέρα από την ημέρα των εγκαινίων, το τοπίο μοιάζει έρημο.1.200 περίπου καθημερινοί εμβολιασμοί στην Κέρκυρα πριν το εμβολιαστικό κέντρο, 1.200 περίπου και μετά τα εγκαίνια.Δεν αρκεί το επικοινωνιακό παιχνίδι. Χρειάζεται δουλειά.

Οι πολίτες χρειάζονται ενημέρωση. Χρειάζονται στήριξη. Και εγώ ο ίδιος έχω κάνει πολλές παραινέσεις προς τους συμπολίτες μου να πάνε να εμβολιαστούν. Οι κυβερνητικοί παρατρεχάμενοι, αντί να δίνουν συγχαρητήρια ο ένας στον άλλο, να διαγκωνίζονται ποιοι θα βγάλουν πρώτοι φωτογραφίες και να κάνουν δηλώσεις κολακεύοντας τους κυβερνώντες για την δημιουργία του εμβολιαστικού κέντρου ας μάθουν και ότι πρέπει να δουλέψουν κιόλας.

Δεν αρκεί το επικοινωνιακό παιχνίδι και η μετακύλιση των ευθυνών.

Previous Article

Ανάγκη η άμεση αποσυμφόρηση του Νοσοκομείου και η μεταφορά των εμβολιαστικών γραμμών του στο Μέγα Εμβολιαστικό Κέντρο

Next Article

Πρόσκληση 13ης έκτακτης συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων

Σχετικά Άρθρα