Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Ανάγκη η άμεση αποσυμφόρηση του Νοσοκομείου και η μεταφορά των εμβολιαστικών γραμμών του στο Μέγα Εμβολιαστικό Κέντρο

Με επιστολή του προς τον διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, κ. Ιωάννη Καρβέλη, ο Βουλευτής Κέρκυρας του Κινήματος Αλλαγής, Δημήτρης Μπιάγκης, ζητά την άμεση μεταφορά των εμβολιαστικών γραμμών του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας στο Μέγα Εμβολιαστικό Κέντρο.

«Με τον τρόπο αυτό αφενός αξιοποιούμε τη δυνατότητα του Μέγα Εμβολιαστικού Κέντρου και αφετέρου βοηθάμε στην αποσυμφόρηση του Νοσοκομείου δίνοντας χρόνο και ανάσες στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που τόσο πολύ το έχουν ανάγκη», αναφέρει μεταξύ άλλων στην επιστολή του ο Βουλευτής.

Επισυνάπτεται ολόκληρη η επιστολή:

Κέρκυρα, 9/6/2021

Προς:                    Διοικητή 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Ελλάδος

                                                                                Κ. Ιωάννη Καρβέλη

Θέμα:                   «Αναγκαιότητα η μεταφορά των εμβολιαστικών γραμμών που λειτουργούν στο Νοσοκομείο

της Κέρκυρας στο Μέγα Εμβολιαστικό Κέντρο»

Κύριε Διοικητά,

Με δεδομένη πλέον τη δημιουργία και λειτουργία του Μέγα Εμβολιαστικού Κέντρου, του οποίου επουδενί έχουμε αξιοποιήσει τις δυνατότητες, λόγω και της μη ανταπόκρισης της τοπικής κοινωνίας να εμβολιαστεί με το μονοδοσικό εμβόλιο, θεωρούμε αναγκαία την επαναχάραξη του εμβολιασμού στο νησί μας.

Οι υπηρεσίες του Γενικού Νοσοκομείου της Κέρκυρας έχουν ήδη επιβαρυνθεί αρκετά. Το προσωπικό, τόσο ιατρικό, όσο και νοσηλευτικό έχει φθάσει στα όριά του, ενώ παράλληλα μια σειρά από κινδύνους ελλοχεύουν λόγω του πλήθους των κατοίκων που προσέρχονται για να εμβολιαστούν σ’ αυτό.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλώ όπως αξιολογήσετε άμεσα τη δυνατότητα τουλάχιστον οι εμβολιαστικές γραμμές που λειτουργούν στο  Γενικό Νοσοκομείο της Κέρκυρας να μεταφερθούν στο Μέγα Εμβολιαστικό Κέντρο. Με τον τρόπο αυτό αφενός αξιοποιούμε τη δυνατότητα του Μέγα Εμβολιαστικού Κέντρου, και αφετέρου βοηθάμε στην αποσυμφόρηση του Νοσοκομείου δίνοντας χρόνο και ανάσες στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που τόσο πολύ έχουν ανάγκη.  

Με εκτίμηση,

Δημήτριος Μπιάγκης

Βουλευτής ΚΙΝ.ΑΛ. Κέρκυρας

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ