Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Όλοι μαζί και στην Ανακύκλωση

Κέρκυρα 10.06.2021

Όταν ο σχεδιασμός γίνεται έγκαιρα, με όραμα, με συνέπεια, με στόχευση και συνεργασίες, η υλοποίηση γίνεται εύκολη.

Τετάρτη και Πέμπτη, δύο ημέρες, ένας Δήμος (της Βόρειας Κέρκυρας), μια Νομαρχιακή (ΝΟΔΕ Κέρκυρας), ένα Ξενοδοχείο (IKOS DASIA) και αρκετοί συμπολίτες μας  φρόντισαν να μην πάνε στο Τεμπλόνι 2 φορτηγά αυτοκίνητα, γεμάτα ανακυκλώσιμα προϊόντα.

  • Η Αντιδήμαρχος Βόρειας Κέρκυρας και οι συνεργάτες της, φρόντισαν ότι περίσσεψε από την επαναχρησιμοποίηση των ειδών ένδυσης και υπόδησης που συγκέντρωσαν οι πολίτες της Βόρειας Κέρκυρας, να το οδηγήσουν προς Ανακύκλωση.
  • Η αγαπητή Άννα Γούση φρόντισε μαζί με το επιτελείο της ΝΟΔΕ Κέρκυρας, οδήγησε στην ανακύκλωση όλο το αχρείαστο έντυπο υλικό που υπήρχε στα γραφεία της ΝΟΔΕ Κέρκυρας.
  • Το Ξενοδοχείο ΙΚΟΣ και η αγαπητή προϊστάμενη ορόφων Κα Ρια Μάμαλη, όχι μόνον συνεχίζει την συγκέντρωση ρούχων τα οποία δεν είναι προς χρήση (είναι η τρίτη αποστολή), αλλά φροντίζει να τα φέρνει και στην αποθήκη μας με δικά τους μέσα.
  • Οι συμπολίτες μας, συνεχίζουν για τρίτο χρόνο, με την ίδια ευαισθησία για το περιβάλλον και τον τόπο μας να γεμίζουν τον κόκκινο κάδο έξω από τα ΚΕΠ στην Νομαρχία, με είδη ένδυσης και υπόδησης που δεν χρησιμοποιούν. 

Τους ευχαριστούμε πολύ για την ευαισθησία τους, την συνέπεια τους, την εμπιστοσύνη τους και την συμμετοχή τους σε κάθε προσπάθεια που συμβάλλει στην μείωση του όγκου των απορριμμάτων μας και στην προστασία του περιβάλλοντος.

Θα ήταν μεγάλη μας παράλειψη, αν δεν αναγνωρίσουμε ότι δεν θα είχαμε αυτά τα αποτελέσματα σε όλες τις ανάλογες προσπάθειες αν δεν είχαμε την εθελοντική στήριξη με χώρους και προσωπικό από το Κέντρο Ανακύκλωσης του Δημήτρη Κώτση. Ευχαριστούμε τον Δημήτρη, τον Βλαδίμηρο, τον Νίκο και τον Ψηλό, για την συνεχή και ανιδιοτελή στήριξη τους. 

Με εκτίμηση

Σπύρος Νεράντζης

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ