Εκπαίδευση αστυνομικού προσωπικού της Διεύθυνσης Αστυνομικά Κέρκυρας

Share:

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία εκπαίδευση προσωπικού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κέρκυρας στην ανίχνευση πλαστότητας γαλλικών ταξιδιωτικών εγγράφων

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το διήμερο Πέμπτη και Παρασκευή (10 και 11.06.2021), στην Κέρκυρα, εκπαίδευση προσωπικού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κέρκυρας στον τρόπο ανίχνευσης πλαστών γαλλικών ταξιδιωτικών εγγράφων.

Την εκπαίδευση πραγματοποίησε ο Αξιωματικός Σύνδεσμος της Γαλλικής Πρεσβείας στην Ελλάδα, κ. Ολιβιέ ΡΕΝΩ και την παρακολούθησαν εικοσιένα (21) αστυνομικοί που υπηρετούν στο Αστυνομικό Τμήμα Αερολιμένα και την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κέρκυρας, οι οποίοι είναι επιφορτισμένοι με τον Διαβατηριακό Έλεγχο, στον Διεθνή Αερολιμένα Κέρκυρας, καθώς και στον λιμένα του νησιού.

Σκοπός της εκπαίδευσης ήταν τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας να αποκτήσουν την απαραίτητη γνώση και κατάρτιση στην αναγνώριση και τον εντοπισμό πλαστών εγγράφων κατά τον έλεγχο αλλοδαπών, ώστε να συνεχίσουν να ανταποκρίνονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στα καθήκοντα τους.

Τον Αξιωματικό Σύνδεσμο της Γαλλικής Πρεσβείας υποδέχθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ιονίων Νήσων, Ταξίαρχος Θεόδωρος ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ, ενώ επίσης πραγματοποίησε συνάντηση και με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κέρκυρας, Αστυνομικό Διευθυντή Ματθαίο ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ.

Previous Article

Αποτελέσματα ελέγχων για τα μέτρα αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού

Next Article

Χαρδαλιάς: Επέκταση ωραρίου από τη 01:30 το βράδυ – Επιστρέφει η μουσική στην εστίαση

Σχετικά Άρθρα