Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Μήνυμα Στ. Γκίκα για την Έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Με αφορμή την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων, ο Βουλευτής Κέρκυρας της Νέας Δημοκρατίας, Στέφανος Γκίκας, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Το σχολικό έτος 2020-2021 ήταν πολύ ιδιαίτερο, καθώς η πανδημία επέβαλλε για πολύ μεγάλο διάστημα την εξ αποστάσεως εκπαίδευση. Η τηλεκπαίδευση, παρότι ήταν η μόνη λύση, δεν μπορεί να αντικαταστήσει το μάθημα που γίνεται στην τάξη και για αυτό αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλες τις μαθήτριες και σε όλους τους μαθητές που προετοιμάστηκαν για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις υπό αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες.

Συγχαρητήρια αξίζουν και στο εκπαιδευτικό προσωπικό, το οποίο ανταποκρίθηκε στις  έκτακτες καταστάσεις, προσαρμόζοντας το μάθημα στις απαιτήσεις της τηλεκπαίδευσης, πράγμα που απαίτησε πολλή δουλειά και προσπάθεια. Πολύ σημαντική είναι επίσης η στάση των γονέων, οι οποίοι στάθηκαν δίπλα στα παιδιά τους, τα στήριξαν ψυχολογικά σε αυτή την πιεστική και πολύ απαιτητική σχολική χρονιά.

Αν και σημαντική για την πορεία τους, η συμμετοχή στις Πανελλαδικές Εξετάσεις και το αποτέλεσμα που θα φέρουν δεν είναι καθοριστικό για το μέλλον των παιδιών. Στη ζωή δεν υπάρχουν μονόδρομοι, αλλά πολλές ευκαιρίες και εναλλακτικές διαδρομές που μπορούν να προσφέρουν ενδιαφέρουσες εμπειρίες και εξίσου μεγάλες επιτυχίες.

Εύχομαι σε όλους τους συμμετέχοντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων από την Κέρκυρα,  τους Παξούς και τα Διαπόντια Νησιά καλή επιτυχία, να επιδείξουν ψυχραιμία και να έχουν εμπιστοσύνη στις γνώσεις και στις ικανότητές τους.»

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ