Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Μήνυμα Δ. Μπιάγκη για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021

Θα ήθελα να ευχηθώ ολόψυχα «Καλή επιτυχία» σε όλους τους μαθητές που από  αύριο ξεκινάει επίσημα το τελευταίο δύσκολο και επώδυνο μονοπάτι μιας μακροχρόνιας και μακρόπνοης εκπαιδευτικής διδασκαλίας, σε μία μάλιστα ιδιαίτερα «καχεκτική» και δύσκολη συγκυρία, όπως αυτή της πανδημίας με όλες τις αντιξοότητες και τις κακουχίες που αυτή συνεπάγεται. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, οι εισαγωγικές εξετάσεις αποτελούν για όλους εσάς τον τελευταίο σταθμό μιας εκπαιδευτικής πορείας 17 χρόνων, μέσα από την οποία αποκομίσατε ωφέλιμη γνώση και πολύτιμη εμπειρία. Είστε όλοι ήδη νικητές και εύχομαι για όλους σας αλλά και για τον καθένα ξεχωριστά τα αποτελέσματα των εξετάσεων να είναι άκρως αντιπροσωπευτικά των χρόνιων κόπων σας και προσπαθειών σας.

Θα ήθελα επίσης να ευχηθώ «Καλή δύναμη» και «καλό αγώνα» και στους γονείς των μαθητών που όλα αυτά τα χρόνια στάθηκαν σαν «βράχος» στο πλευρό των παιδιών τους και είμαι βέβαιος πως και οι ίδιοι, τη δεδομένη χρονική στιγμή αισθάνονται «υποψήφιοι πανελλαδικών εξετάσεων» για δεύτερη φορά στη ζωή τους.

Τέλος, δεν θα μπορούσα να παραλείψω τους εκπαιδευτικούς που όλα αυτά τα χρόνια, δίνουν καθημερινά τον δικό τους «τιτάνιο» αγώνα, δίπλα στους μαθητές για να μεταλαμπαδεύσουν τις γνώσεις τους, να προάγουν καταρτισμένους επιστήμονες και ενάρετους ανθρώπους. Η συμβολή σας καθοριστική, η προσφορά σας πολυσήμαντη, ο ρόλος σας καθοριστικός, πόσο μάλλον σε μία δύσκολη συγκυρία, όπως αυτή της πανδημίας που αποτελεί αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι δώσατε μία μεγάλη μάχη σε ένα «σικέ» αγώνα.

Καλή δύναμη σε όλους!

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ