Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Η «φούσκα» της κρουαζιέρας και το success story του τουρισμού…

Διανύοντας μια δεύτερη κακή και δύσκολη τουριστική περίοδο, κατώτερη των προσδοκιών και των πλασματικών εντυπώσεων που προβάλλονται στα συστημικά ΜΜΕ, κατώτερη των δυνατοτήτων του νησιού που θεωρείται ναυαρχίδα του εθνικού τουριστικού προϊόντος, έρχεται να προστεθεί και η πολιτική της  διαχείρισης  της κρουαζιέρας ώστε να δώσει τη χαριστική βολή…

Η διαμόρφωση των υγειονομικών πρωτοκόλλων με αφορμή την πανδημία και η πολιτική εφαρμογής τους από τις πλοιοκτήτριες εταιρίες στο χώρο της κρουαζιέρας, ουσιαστικά οδηγεί σε ένα τουριστικό τοπίο απόλυτα ελεγχόμενο.

Οι ‘’κλειστοί’’, περιορισμένοι και άκρως κατευθυνόμενοι προορισμοί των επιβατών στην Κέρκυρα αποκλείουν το σύνολο σχεδόν του εμπορικού κόσμου της πόλης, οδηγώντας εκατοντάδες επιχειρηματίες, υπαλλήλους και τις οικογένειες αυτών σε οικονομική απόγνωση.

Άλλη μια τουριστική σεζόν που οι επαγγελματίες του τουρισμού αφήνονται μόνοι στην τύχη τους να αντιμετωπίσουν τις τραυματικές οικονομικές συνέπειες της πανδημίας.

Στεκόμαστε δίπλα στα δίκαια αιτήματα των αγώνων των φορέων του εμπορίου και του τουρισμού.

Ο ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ Κέρκυρας και η Επιτροπή Οικονομίας & Τουρισμού θα συμμετέχει στην παράσταση διαμαρτυρίας την Παρασκευή 02/07/2021 και ώρα 09.00 π.μ στην είσοδο του Ο.Λ.ΚΕ.

Επιτροπή Οικονομίας & Τουρισμού       

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ