Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Δήλωση Αλ. Αυλωνίτη για τα εγκαίνια του Τουριστικού Καταφυγίου Σκαφών Μπενιτσών

Δήλωση του βουλευτή Κέρκυρας και Αν.Τομεάρχη Τουρισμού της ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ  για τα εγκαίνια του Τουριστικού Καταφυγίου Σκαφών Μπενιτσών. 
Σήμερα έλαβα  πρόσκληση να παρευρεθώ στα εγκαίνια του καταφυγίου τουριστικών σκαφών στις Μπενίτσες και ευχαρίστησα φυσικά για αυτό. Λόγοι όμως που επιβάλλουν την παρουσία μου στην Αθήνα και στο Κοινοβούλιο με ανάγκασαν να μην παραβρεθώ στη τελετή των εγκαινίων. 
Όμως επιθυμώ να δηλώσω ότι  πιστεύω ακράδαντα πως η τουριστική ανάπτυξη των νησιών μας αποτελεί ουσιαστική παράμετρο για την τοπική οικονομία, ενώ οι τοπικές κοινωνίες κερδίζουν εξίσου πραγματικά ανταποδοτικά οφέλη, όταν αυτή συμμερίζεται τις ανάγκες τους, σέβεται το περιβάλλον μέσα στο οποίο ζουν και προστατεύει κάθε σπιθαμή του δημοσίου και δημοτικού συμφέροντος.

Ελπίζω όλα αυτά να έχουν κατοχυρωθεί στη σχέση που συνδέει πλέον τον Δήμο Κ. Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων με τον επενδυτή  του Τουριστικού Καταφυγίου Σκαφών Μπενιτσών. 
Ο ρόλος του Δήμου  είναι κρίσιμος αλλά και καταλυτικός για τη μορφή που θα πάρει η εκάστοτε τουριστική αξιοποίηση. Για αυτό και από τη θέση του Αναπληρωτή Τομεάρχη Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ, υποστηρίζω πως η καλύτερη επένδυση περνά μέσα από μακρόπνοους σχεδιασμούς που υπηρετούν αυτό το πλαίσιο. Ελπίζω αυτό να συμβεί με το επενδυτή και αυτο το όμορφο λιμάνι  να βοηθήσει το τόπο και την κοινωνία. 

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ