Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Visit Greece App η νέα διαδικτυακή εφαρμογή που έχει δημιουργηθεί από τον Ε.Ο.Τ.

Ο Δήμος κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων νήσων, σας ενημερώνει και σας προσκαλεί να εγγραφείτε στην νέα διαδικτυακή εφαρμογή (Visit Greece App) που έχει δημιουργηθεί από τον Ε.Ο.Τ. και το Υπουργείο Τουρισμού, για την προώθηση του Ελληνικού Τουρισμού και των τοπικών επιχειρήσεων, στα εκατομμύρια των επισκεπτών της χώρας μας. Την εφαρμογή την έχουν ‘’κατεβάσει’’ ήδη 700.000 χρήστες και ο αριθμός τους αυξάνει καθημερινά με τις κατάλληλες κινήσεις και στρατηγικές του Ε.Ο.Τ. διεθνώς.

Η εφαρμογή και η εγγραφή των επιχειρήσεων είναι εντελώς δωρεάν και τα οφέλη που προκύπτουν ιδιαιτέρως σημαντικά τόσο για την εξωστρέφεια και τον εκσυγχρονισμό των τοπικών επιχειρήσεων όσο και για τους εκατομμυρια επισκέπτες της χώρας μας που θα μπορούν να έχουν πρόσβαση και να ενημερώνονται τόσο για τις τοπικές επιχειρήσεις, τη γαστρονομία, τις εκδηλώσεις και άλλες χρήσιμες πληροφορίες .

Προκειμένου να επωφεληθούν από την εξαιρετική αυτή ευκαιρία σύγχρονης προβολής στην διαδικτυακή εφαρμογή, οι επιχειρήσεις καλούνται να εγγραφούν στους ιστόπους:   www.visitgreece.gr  και www.visitgreeceapp.com επιλέγοντας το πεδίο «Εγγραφή επιχειρήσεων». Η εφαρμογή παρέχει επίσης τη δυνατότητα επικαιροποίησης των πληροφοριών για την επιχείρησή, ανανέωσης του φωτογραφικού υλικού, ενώ οι επιχειρήσεις μπορούν να δημοσιεύουν ειδικές προσφορές και εμπειρίες για τους χρήστες της εφαρμογής.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στο Playstore και στο Appstore, για κινητά Android και IOS αντίστοιχα. *Η υπηρεσία προσφέρεται εντελώς δωρεάν.

Σας προωθούμε το link με την δωρεάν Εγγραφή στην εφαρμογή: https://visitgreeceapp.com/

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ