Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Δραστηριότητα Αλέξανδρου Αυλωνίτη για την περίοδο 07/2020 – 06/2021

Στην εποχή που η κυβέρνηση επιλέγει να οπισθοδρομεί και καταπιάνεται με τα πεδία εκείνα της άσκησης δημόσιας πολιτικής που θεωρεί «προνομιακά» για τον εαυτό της, βρισκόμαστε σε μια συνεχή προσπάθεια προστασίας των κεκτημένων.

Σε αυτό το χρονικό διάστημα θεωρώ πως κατάφερα να προβάλω αποτελεσματικά και σε κεντρικό επίπεδο τις ιδιαίτερες ανάγκες της Κέρκυρας, των Παξών και των Διαπόντιων Νησιών. Με τα κοινοβουλευτικά εργαλεία που διαθέτω, μέσα από τη Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου, που συμμετέχω ως Βουλευτής Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, μέσα από τη Διαρκή Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, μέσα από την Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Προστασίας Περιβάλλοντος και μέσα από το θεσμικό μου ρόλο ως Αναπληρωτής Τομεάρχης Τουρισμού της ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ, αγωνίζομαι για το καλό της χώρας και της Κέρκυρας, ως εκπρόσωπος όλων των πολιτών.

Μιλώντας με αριθμούς, κατά την περίοδο 07/2020 έως 06/2021:

-κατέθεσα 27 ερωτήσεις που αφορούσαν θέματα τοπικού κερκυραϊκού ενδιαφέροντος,
-κατέθεσα 454 ερωτήσεις σε συνεργασία με συναδέλφους μου Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ (συνυπογραφές) που είχαν γενικό πανελλαδικό ενδιαφέρον με έμφαση στον τουρισμό, την εργασία, τον πολιτιστικό, τον αγροτικό τομέα, τα ασφαλιστικά κλπ, θέματα δηλαδή που αφορούν ειδικά και την Κέρκυρα,
-κατέθεσα 6 επίκαιρες ερωτήσεις προς τους αρμόδιους Υπουργούς της κυβέρνησης για θέματα που αφορούν στον τόπο μας,
-πραγματοποίησα 14 ομιλίες στην Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων
-και πραγματοποίησα 10 ομιλίες στις αρμόδιες διαρκείς και ειδικές επιτροπές που συμμετέχω εκ μέρους της κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Επιπλέον, από την παρουσία μας στο βήμα της Βουλής των Ελλήνων έως και τις συναντήσεις που πραγματοποιήσαμε με φορείς και ιδιώτες, θεωρούμε πως παρουσιάσαμε γόνιμη κριτική και καταθέσαμε ρεαλιστικές προτάσεις με βάση τις ανάγκες των πολιτών.

Ασχοληθήκαμε με ένα ευρύ φάσμα προβλημάτων, με απόλυτη προτεραιότητα τους κατοίκους της Κέρκυρας, των Παξών και των Διαπόντιων Νησιών. Θα συνεχίσω να εκπροσωπώ με όλες μου τις δυνάμεις τον τόπο στον οποία γεννήθηκα, μεγάλωσα και αγαπώ και πάνω απόλα τους κατοίκους του.

Ολόκληρος ο απολογισμός για την περίοδο 07/2020 έως 06/2021 αναλυτικά είναι διαθέσιμος ανά μήνα εδώ:
https://www.avlonitis.gr/δραστηριότητα-αλέξανδρου-αυλωνίτη-γ/

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ