Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Διήμερη Επίσκεψη Υφυπ. Τουρισμού Σοφίας Ζαχαράκη στην Κέρκυρα

Διήμερη επίσκεψη στην Κέρκυρα θα πραγματοποιήσει από την Παρασκευή, 16 Ιουλίου 2021 η Υφυπουργός Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη, αποδεχόμενη πρόσκληση του Βουλευτή Κέρκυρας της Νέας Δημοκρατίας, Στέφανου Γκίκα.

Η επίσκεψη λαμβάνει χώρα στη συνέχεια τηλεδιάσκεψης που είχε πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο, όπου φορείς του Τουρισμού και εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Π.Ε. Κέρκυρας συζήτησαν με την Υφυπουργό με αφορμή την έναρξη της τουριστικής περιόδου.

Η κα Ζαχαράκη, κατά την παραμονή της στην Κέρκυρα θα έχει συναντήσεις με την Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου, την Δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, Μερόπη Υδραίου, ενώ θα επισκεφθεί τόσο τη Βόρεια όσο και την Νότια Κέρκυρα όπου θα συναντηθεί με τους Δημάρχους, Γιώργο Μαχειμάρη και Κώστα Λέσση, αντίστοιχα. Επίσης, θα έχει συνάντηση με τον Μητροπολίτη Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ.κ. Νεκτάριο.

Επιπλέον, η Υφυπουργός θα συναντηθεί στο Επιμελητήριο Κέρκυρας με τους τουριστικούς Φορείς της Κέρκυρας, προκειμένου να γίνει ευρεία συζήτηση για την πορεία της τουριστικής περιόδου, τις παρεμβάσεις του Υπουργείου Τουρισμού και τις δυνατότητες περαιτέρω ανάδειξης του τουριστικού προϊόντος της Κέρκυρας, πχ. μέσω των εναλλακτικών μορφών Τουρισμού.

Έχοντας την ευθύνη για την τουριστική εκπαίδευση, η κα Ζαχαράκη θα επισκεφθεί και την Σχολή Ξεναγών όπως και το ΙΕΚ Τουριστικών Επαγγελμάτων Κέρκυρας.

Το πρόγραμμά της Υφυπουργού συμπεριλαμβάνει επισκέψεις σε τουριστικές επιχειρήσεις και σε εργαστήρια παρασκευής και επεξεργασίας τοπικών προϊόντων.

Τέλος, η κα Ζαχαράκη θα επισκεφθεί και το mega Εμβολιαστικό Κέντρο της Κέρκυρας.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ