Η Φ. Ε. «Μάντζαρος» στην αλλαγή ηγεσίας του Ροταριανού Ομίλου Κέρκυρας «Καποδίστριας»

Share:

Το βράδυ της 14ης Ιουλίου το σύνολο χάλκινων πνευστών της ΦΕΜ (Quinteto), παιάνισε στην τελετή αλλαγής ηγεσίας του Ροταριανού Ομίλου Κέρκυρας «Καποδίστριας», που πραγματοποιήθηκε στο μαγευτικό «Φαληράκι». 

Ο Ροταριανός Όμιλος Κερκυρας «Καποδιστριας», έχοντας να επιδείξει ένα πλούσιο κοινωνικό έργο στην Κέρκυρα, έχει ήδη προχωρήσει σε σειρά δράσεων και πρωτοβουλιών, οι οποίες σκοπό έχουν να ενισχύσουν οικονομικά την «Μαντζαρος» και ιδιαίτερα την δραστηριότητα της που αφορά την εκμάθηση μουσικής σε παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες (ΑΜΕΑ), που είναι μια δράση μοναδική στην Κέρκυρα και ίσως στην Ελλάδα.

Σαν δείγμα της συνεργασίας αυτής μεταξύ Ροταρυ και ΦΕΜ, ήδη απόψε ο απερχόμενος Πρόεδρος των Ροταρυ κ. Βαγγελης Ντουβελης, παρέδωσε την πρώτη οικονομική ενίσχυση προς την Φιλαρμονική, η οποία θα προοριστεί για την αγορά μαθητικών οργάνων. Την ευγενική αυτή προσφορά παρέλαβε, εκ μέρους της ΦΕΜ ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Ιωαννης Τριβιζάς, ο οποίος αντιφώνησε τον Πρόεδρο των Ροταρυ. 

Οι δυο Πρόεδροι τόνισαν τους στενούς και άρρηκτους δεσμούς μεταξύ Ροταριανού Ομίλου Κέρκυρας «Καποδιστριας» και Φιλαρμονικης Εταιρίας «Μαντζαρος», ενώ διαβεβαίωσαν ότι η συνεργασία μέλλει να συνεχιστεί και στο μέλλον και πρόκειται να διευρυνθεί και σε αλλά πεδία δράσης. 

Previous Article

Επίσκεψη της Δημάρχου στην Αναγνωστική Εταιρία

Next Article

Η Κέρκυρα στο πρόγραμμα των 100 Ευφυών Πόλεων

Σχετικά Άρθρα