Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Επίσκεψη της Δημάρχου στην Αναγνωστική Εταιρία

Την Τετάρτη 14 Ιουλίου, επισκέφθηκε την Αναγνωστική Εταιρία Κερκύρας η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων κυρία Μερόπη Υδραίου και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κυρία Χρυσούλα Τόμπρου. Παρόντες ήταν ο επίτιμος πρόεδρος της Εταιρίας κ. Γιάννης  Πιέρης, ο νέος πρόεδρος της Εταιρίας κ. Θανάσης Μακρής καθώς και τα μέλη της νέας Διοικητικής Επιτροπής κυρία Μάρθα Αθηναίου-Τάκου, κυρία Μαρίλλα Ντάντος-Βεντούρα, κυρία Κατερίνα Κυριάκη και οι κ.κ. Κώστας Καρδάμης και Κώστας Λιντοβόης.

Η κυρία Δήμαρχος, αφού ενημερώθηκε για τα έργα ανακαίνισης-βελτίωσης  των κτιριακών υποδομών που βρίσκονται σε εξέλιξη, καθώς και για τις δράσεις και το σχεδιασμό της Εταιρίας, επεσήμανε τη μεγάλη σημασία της Αναγνωστικής στα πνευματικά και πολιτιστικά πράγματα του τόπου, τονίζοντας μάλιστα την εξαιρετική συμβολή του απελθόντος προέδρου κ. Πιέρη προς αυτή την κατεύθυνση.

Επίσης συνεχάρη θερμά τον νέο πρόεδρο κ. Θανάση Μακρή και τη νέα Δ.Ε. της Αναγνωστικής, ευχόμενη κάθε επιτυχία, δηλώνοντας ότι θα σταθεί αρωγός στις προσπάθειες της Εταιρίας και ότι θα στηρίξει κάθε είδους συνεργασία σε θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ