Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Αλ. Αυλωνίτης: Η κυβέρνηση συνεχίζει να αρνείται τις ευθύνες της


Η κυβέρνηση της ΝΔ διαμέσου του αρμόδιου Υπουργού Τουρισμού κ. Θεοχάρη συνεχίζει να αρνείται τις ευθύνες που τις αναλογούν από τις αποφάσεις που καθημερινά λαμβάνει κατά τη διαχείριση της πανδημίας. 
Η απόφαση για τοπικό λοκντάουν στη Μύκονο ήταν βέβαιο πως θα επέφερε την ανατροπή στους ρυθμούς ζωής του νησιού ως απόρροια των ακυρώσεων στις κρατήσεις αλλά και των αποχωρήσεων των τουριστών καθώς, η εξέλιξη αυτή επέφερε ουσιαστικά και το τέλος των διακοπών τους.
Κι ενώ, όλη η τοπική κοινωνία και ο επιχειρηματικός κόσμος αντανακλούν με τις δηλώσεις τους τα αρνητικά αποτελέσματα και περιγράφουν το ρεύμα φυγής των τουριστών από τη Μύκονο, έρχεται στη Βουλή ο κ. Θεοχάρης να προκαλέσει το κοινό αίσθημα λέγοντας πως δεν υπάρχουν ακυρώσεις, χαρακτηρίζοντας παράλληλα όσους υποστηρίζουν κάτι τέτοιο, φαντασιόπληκτους και ψεύτες. Ανέντιμο για τον Υπουργό, ανεπίτρεπτο και ανήθικο πολιτικά!
Η διακυβέρνηση της ΝΔ βρίσκεται συνολικά, στο τελευταίο στάδιο παρακμής, όταν τα στελέχη και οι Υπουργοί της αδυνατούν να δουν τη δυσμενή πραγματικότητα που προκαλούν, αποφασίζουν και διατάζουν τους πολίτες, δεν συζητούν και δεν διαβουλεύονται με την κοινωνία. Καταφέρονται εναντίον των πολιτών κι εντέλει λειτουργούν ως αντιπρόσωποι του ελληνικού λαού χωρίς τη νομιμοποίηση και τη συγκατάθεσή του.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ