Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Ξενικά η υλοποίηση του πιλοτικού προγράμματος απεντόμωσης

Στα πλαίσια της προστασίας και της προαγωγής της υγείας των πολιτών, ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, ξενικά την υλοποίηση του πιλοτικού προγράμματος απεντόμωσης 1.000 φρεατίων όμβριων υδάτων για την εξυγίανση  αυτών  στη Δημοτική Ενότητα Κερκυραίων.

Οι εργασίες απεντόμωσης σκοπεύουν να συμβάλλουν στην καταπολέμηση παντός είδους ανεπιθύμητων εντόμων υγειονομικής σημασίας, η παρουσία των οποίων ενδέχεται να δημιουργήσει εστίες μόλυνσης και να αποτελέσει σοβαρό κίνδυνο για το περιβάλλον και την υγιεινή των χώρων γενικότερα.

Οι εργασίες του ετήσιου προγράμματος θα υλοποιηθούν με έξι (6) κύκλους τακτικών εφαρμογών στα φρεάτια των ομβρίων υδάτων, κυρίως στο ιστορικό κέντρο και σε περιφερειακούς δρόμους στην Δημοτική Ενότητα Κερκυραίων και αφορούν σε εργασίες:

  • εντοπισμού
  • καταγραφής
  • αποτύπωσης σε υπάρχοντα χαρτογραφικά υπόβαθρα και
  • καταστολής με το συστηματικό έλεγχο.

Η επιλογή των θέσεων των φρεατίων ομβρίων υδάτων (1.000), έχει γίνει έτσι ώστε να  καλύπτονται οι ανάγκες του έργου για την αποτελεσματική εφαρμογή της απεντόμωσης.  

            Σας αποστέλλουμε το πρόγραμμα του 1ου  κύκλου των εργασιών καταπολέμησης εντόμων ομβρίων φρεατίωνστα πλαίσια της ανωτέρω ανωτέρω υπηρεσίας, που θα πραγματοποιηθούν εντός του μηνός Ιουλίου 2021 στην  Δημοτική Ενότητα Κερκυραίων, προκειμένου για δημοσίευση για την ενημέρωση του κοινού.

Tηλ. Επικοινωνίας Επιστημονικά Υπεύθυνου.

κ. Σπύρος Καραπάνος (Επόπτης Δημόσιας Υγείας): 6977203663

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ 1ου ΚΥΚΛΟΥ ΕΡΓΑΣΙΩΝ                    ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΕΝΤΟΜΩΝ ΟΜΒΡΙΩΝ ΦΡΕΑΤΙΩΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΕΡΚΥΡΑΙΩΝ

ΔΕΥΤΕΡΑ 26/07/2021

ΤΡΙΤΗ 27/07/2021

ΤΕΤΑΡΤΗ 28/07/2021 ΚΑΙ 

ΠΕΜΠΤΗ 29/07/2021

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  30/07/2021

ΣΑΒΒΑΤΟ  31/07/2021:

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ Ή ΑΝ ΣΥΝΤΡΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΛΟΓΟΙ

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ