«Φ.Ε. Μαντζαρος» – Συναυλία για την επέτειο του θαύματος του Αγίου Σπυρίδωνος, της απαλλαγής της Κέρκυρας από την πολιορκία των Οθωμανών την 11η Αυγούστου 1716

Share:

Το Μουσικό Σώμα της Φιλαρμονικής Εταιρίας «Μαντζαρος», στα πλαίσια του εορταστικού τριημέρου του Αγίου Σπυρίδωνος, για την επέτειο του θαύματος του για την απαλλαγή της Κέρκυρας από την πολιορκία των Οθωμανών, στις 11 Αυγούστου του 1716, θα πραγματοποιήσει την καθιερωμένη συναυλία του, στο εξωτερικό περιστύλιο των Ανακτόρων Αρχαγγέλου Μιχάηλ και Αγίου Γεωργίου (Ανάκτορα της κάτω πλατείας), την ερχόμενη Πέμπτη 12/08/2021 και ώρα 21:00μμ.

Η συναυλία αυτή θα περιλαμβάνει έργα των Ν. Χ. Μάντζαρου, D. Shostakovich, R. V. Williams, J. van der Roost, H.J. Wood, Ι. Λιμπεραλη, Ν. Φαρουγγια κ.α., ενώ, όπως απαιτεί η υπέρ-εβδομηνταχρονη παράδοση της «Μαντζαρος», θα παιανιστει, όπως κάθε χρόνο, το έργο του E.O. Neske «Οι τρομπετίστες στη σκοπιά» (γνωστό ως «Αλλαγή φρουράς»), με σολίστ την Τρομπετιστρια κ. Ελισαβετ Χειμαριου.

Το Μουσικό Σώμα θα διευθύνει ο Αρχιμουσικός κ. Σωκρατης Ανθης.

Η «Φιλαρμονική Εταιρία Μαντζαρος», πάντοτε αναπόσπαστο κομμάτι της Κερκυραϊκής κοινωνίας, σεβόμενη τις δοκιμασίες που περνάει ο τόπος μας από την πανδημία και τις πρόσφατες δραματικές πυρκαγιές, υλοποιεί την συναυλία αυτή, ως συνέχεια μιας μακράς παράδοσης, θέλοντας απλά και μόνο να προσφέρει μια στιγμή αισιοδοξίας στους συμπολίτες μας, τους οποίους και καλεί να την παρακολουθήσουν.

Στον χώρο της συναυλίας θα υπάρχουν θέσεις για 150 καθήμενους και θα τηρηθούν όλες οι προβλεπόμενες αποστάσεις και όλα τα μέτρα που επιβάλλει η πολιτεία για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Previous Article

Μια μοναδική βραδιά προσέφερε Φ.Ε.Μαντζαρος για την επέτειο του θαύματος του Αγίου Σπυρίδωνος την 11η Αυγούστου 1716

Next Article

«Σαν παλιό σινεμά 2»: Το πρόγραμμα υπαίθριων προβολών στην Κέρκυρα

Σχετικά Άρθρα