Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Κώστας Λέσσης: Διέγραψα τον Κ. Πλασκασοβίτη γιατί εξυπηρετούσε τις προσωπικές του επιδιώξεις

Με το παρόν δελτίο τύπου ενημερώνουμε τους Δημότες της Νότιας Κέρκυρας ότι:

  1. Από σήμερα Κυριακή 8 Αυγούστου 2021 ο δημοτικός σύμβουλος Κωνσταντίνος Πλασκασοβίτης διαγράφεται από μέλος του συνδυασμού της πλειοψηφίας «Ενωτική Κίνηση Νότιας Κέρκυρας». 
  2. Συνεπακόλουθα, ο ίδιος δημοτικός σύμβουλος παύεται από Αντιδήμαρχος Αξιοποίησης Δημοτικής Περιουσίας καθώς δεν χαίρει πλέον της εμπιστοσύνης του Δημάρχου. Σχετική απόφαση θα εκδοθεί και θα δημοσιευτεί την Δευτέρα 9 Αυγούστου 2021.

Η λήψη της συγκεκριμένης απόφασης έρχεται ως φυσικό αποτέλεσμα της διαφορετικής πολιτικής αντίληψης του Κ. Πλασκασοβίτη από τα λοιπά μέλη του συνδυασμού. Κατά την μέχρι σήμερα πορεία του ως Αντιδήμαρχος επιχείρησε επανειλημμένα να χρησιμοποιήσει το πολιτικό του αξίωμα για προώθηση των προσωπικών του επιδιώξεων και της προσωπικής πολιτικής του ύπαρξης, πράξη που αντίκειται στη δημοκρατική λειτουργία της Δημοτικής Αρχής.

Αυτού του είδους οι αντιλήψεις δεν ταιριάζουν με την ηθική της Δημοτικής μας Παράταξης ούτε με την υπόσχεση που δώσαμε πριν δύο χρόνια στους πολίτες της Νότιας Κέρκυρας. Η ανοχή σε πρόσωπα που δεν τιμούν την ίδια την Απλή Αναλογική που τους έδωσε την αξία που τους αρμόζει, αναιρεί την δημοκρατική λειτουργία του θεσμού της Αυτοδιοίκησης. Η διακριτή πορεία σε αυτές τις περιπτώσεις είναι η μόνη οδός αξιοπρέπειας και η μοναδική απάντηση στην απρέπεια των ύβρεων, των προσβολών και της ειδεχθούς συμπεριφοράς του ενός έναντι του Δημάρχου που τον περιέβαλε με την εμπιστοσύνη του. Άλλωστε είναι γνωστό πως ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος αχάριστου. Χαίρετε κ. Πλασκασοβιτη.    

                                                                                                Ο Δήμαρχος  Νότιας Κέρκυρας

                                                                                     Κώστας Λέσσης

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ