Αποτελέσματα ελέγχων για τα μέτρα αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού στα Ιόνια Νησιά

Share:

Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται στα Ιόνια Νησιά από ειδικά συνεργεία των Υπηρεσιών των αντίστοιχων Διευθύνσεων Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Στο πλαίσιο αυτό, απογευματινές ώρες χθες (10.08.2021), στη Ζάκυνθο, βεβαιώθηκαν διοικητικά πρόστιμα 5.000 ευρώ, σε δύο ημεδαπούς, για παραβίαση του μέτρου του κατ’ οίκον περιορισμού (καραντίνα).

Σε άλλη περίπτωση, στη Ζάκυνθο, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (11.08.2021), επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους 2.000 ευρώ και 7ήμερη αναστολή λειτουργίας σε καφέ, για παραβίαση ωραρίου λειτουργίας.

Επιπλέον, χθες (10.08.2021) έως και πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, διαπιστώθηκαν (17) παραβάσεις στην Κέρκυρα, (15) στη Ζάκυνθο, (1) στη Λευκάδα και (1) στην Κεφαλονιά, για μη χρήση μάσκας – από εργαζόμενους και πελάτες καταστημάτων ή σε άλλες περιπτώσεις – για τις οποίες προβλέπεται διοικητικό πρόστιμο ύψους 300 ευρώ.

Κατά το ίδιο χρονικό διάστημα, στη Ζάκυνθο, επιβλήθηκαν και (6) διοικητικά πρόστιμα, για παραβίαση περιορισμού μετακίνησης, ποσού 300 ευρώ.

Previous Article

Π.Ι.Ν: Ποιοτικές υπηρεσίες εξυπηρέτησης λουόμενων που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα με την εγκατάσταση του σύγχρονου συστήματος SEATRACK στις Μπενίτσες

Next Article

Το Ιόνιο Πανεπιστήμιο συμμετέχει ενεργά στην προσπάθεια στήριξης των πυρόπληκτων και αντιμετώπισης των συνεπειών των πυρκαγιών

Σχετικά Άρθρα