Αποτελέσματα ελέγχων για τα μέτρα αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού στα Ιόνια Νησιά

Share:

Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται στα Ιόνια Νησιά από ειδικά συνεργεία των Υπηρεσιών των αντίστοιχων Διευθύνσεων Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Στο πλαίσιο αυτό, πρώτες πρωινές σήμερα (17.08.2021), βεβαιώθηκαν:

  • στην Κέρκυρα, διοικητικό πρόστιμο 5.000 ευρώ, σε κέντρο διασκέδασης, με επιβολή 7ήμερης αναστολής λειτουργίας, για εξυπηρέτηση όρθιων πελατών και
  • στους Παξούς, διοικητικό πρόστιμο 2.000 ευρώ, σε καφέ-μπαρ, με επιβολή 7ήμερης αναστολής λειτουργίας, για εξυπηρέτηση όρθιων πελατών.

Επιπλέον, χθες 16.08.2021 έως και πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, διαπιστώθηκαν (18) παραβάσεις στην Κέρκυρα και (1) στη Λευκάδα, για μη χρήση μάσκας – από εργαζόμενους και πελάτες καταστημάτων – για τις οποίες προβλέπεται διοικητικό πρόστιμο ύψους 300 ευρώ.

Τέλος, στην Κέρκυρα, βεβαιώθηκαν (2) παραβάσεις, για μη χρήση μάσκας από επιβαίνοντες σε Δ.Χ. όχημα –λεωφορείο-, με προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο ύψους  150 ευρώ.

Previous Article

Δήλωση του Βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας Στέφανου Γκίκα με αφορμή τον βανδαλισμό από αγνώστους των γραφείων του Κόμματος στην Κέρκυρα

Next Article

Ενημέρωσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης για τηλεφωνητές απάτες

Σχετικά Άρθρα