Συνελήφθησαν τρία άτομα, στην Κέρκυρα και τους Παξούς για ηχορύπανση και παραβίαση ωραρίου λειτουργίας μουσικής σε καταστήματα

Share:

Συνελήφθησαν, χθες (24.08.2021) το βράδυ έως και τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (25.08.2021), στην Κέρκυρα και τους Παξούς, από ειδικό κλιμάκιο αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κέρκυρας και του Αστυνομικού Τμήματος Παξών, τρεις ημεδαποί, για ηχορύπανση και παραβίαση ωραρίου λειτουργίας μουσικών οργάνων σε καταστήματα, κατά περίπτωση.

Συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια αστυνομικών ελέγχων στην περιοχή του Κάβου Κέρκυρας και στους Παξούς, συνελήφθησαν σε αντίστοιχες περιπτώσεις δύο (2) ημεδαποί ιδιοκτήτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος καθώς όπως διαπιστώθηκε με ειδική ηλεκτρονική συσκευή μέτρησης ηχορύπανσης, λειτουργούσαν αυτά θέτοντας μουσική σε ένταση που διατάρασσε  την κοινή ησυχία των περίοικων.

Επιπλέον, στους Παξούς συνελήφθη ένας ακόμη ημεδαπός ιδιοκτήτης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, καθώς όπως διαπιστώθηκε παραβίαζε το ωράριο λειτουργίας μουσικής κατά δύο ώρες.

Οι έλεγχοι εντάσσονται στις δράσεις  αστυνόμευσης των τουριστικών περιοχών των Ιονίων Νησιών και θα συνεχιστούν με εντατικούς ρυθμούς καθ’  όλη την διάρκεια της θερινής περιόδου.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Previous Article

Αγιασμός πραγματοποιήθηκε στις εργατικές κατοικίες παρουσία Υπουργού Εργασίας και κοινωνικών υποθέσεων κ. Κωστή Χατζηδάκη

Next Article

Συνελήφθη ημεδαπός για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην Κέρκυρα

Σχετικά Άρθρα