Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Έγκλημα στη Μεσαρά: Στον Εισαγγελέα ο 27χρονος δολοφόνος – Ένταση έξω από τα δικαστήρια (Βίντεο)

Ο 27χρονος Ρουμάνος αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία για να απολογηθεί

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα το μεσημέρι της Τετάρτης ο 27χρονος Ρουμάνος, που το βράδυ της Δευτέρας πυροβόλησε και σκότωσε τον 39χρονο κτηνοτρόφο.

Στον προαύλιο χώρο του Δικαστικού Μεγάρου είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς συγγενείς του θύματος και η ατμόσφαιρα ήταν εμφανώς φορτισμένη, ενώ άνδρες της ΟΠΚΕ και της Ασφάλειας βρίσκονταν στο σημείο υπό τον φόβο επεισοδίων.

Μόλις έφτασε ο καθ’ ομολογίαν δράστης, η μητέρα του θύματος λιποθύμησε, ενώ ο κόσμος που ήταν συγκεντρωμένος φώναζε «φονιά».

Η ένταση που επικράτησε έξω από τα δικαστήρια ήταν μεγάλη, ωστόσο με την παρουσία των ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων αποφεύχθησαν τα χειρότερα, παρά την έντονη συναισθηματική φόρτιση των συγγενών του θύματος.

Ο 27χρονος Ρουμάνος βρίσκεται αυτήν την ώρα στο γραφείο του εισαγγελέα και αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί, καθώς πρόκειται σήμερα να του οριστεί δικηγόρος αφού ο κατηγορούμενος δεν έχει τους πόρους για να καλύψει την υπεράσπισή του.

Υπενθυμίζεται ότι ο 27χρονος Ρουμάνος συνελήφθη χθες από τις Αρχές και ομολόγησε ότι είναι αυτός που εκτέλεσε τον 39χρονο κτηνοτρόφο.

Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκε και ένας 30χρονος συμπατριώτης του που κατονόμασε ο κατηγορούμενος ως το άτομο που του διέθεσε κυνηγετική καραμπίνα με την οποία και σκότωσε τον 39χρονο. 

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ