Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Ανακοίνωση για την έναρξη των κατασκηνώσεων για το 2021

         Τη Δευτέρα 23 Αυγούστου είχαμε τη χαρά να υποδεχτούμε 32 κατασκηνωτές στις  εγκαταστάσεις των Παιδικών εξοχών-κατασκηνώσεων «Σταμάτιος Δεσύλλας».

         Οι 10 καινούργιες σκηνές, τα 100 νέα κρεβάτια, οι παρεμβάσεις στον περιβάλλοντα χώρο και οι αλλαγές στη σίτιση, έδωσαν ένα νέο αέρα και μια άλλη προοπτική στις εγκαταστάσεις.

         Δυστυχώς, η μη πρόσληψη Ιατρού και νοσηλευτικού προσωπικού επί 24ωρου βάσεως, δεν επέτρεψαν στα παιδιά ΑΜΕΑ να συμμετέχουν στο πρόγραμμα των κατασκηνώσεων.

        Δυστυχώς, η πανδημία και οι απόλυτα δικαιολογημένοι αυστηροί κανόνες της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας ΑΜΕΑ, μεταφέρουν για την επόμενη χρονιά τη συμμετοχή τους στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα.

        Ευχαριστούμε τον κ. Σπύρο Ζουμπουλίδη για την άψογη συνεργασία μας και είμαστε βέβαιοι ότι θα συνεχιστεί και στο μέλλον.

        Με την ελπίδα ότι δεν θα παραλείψουμε κάποιους, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε για την εξαιρετική συνεργασία μας :

  1. Τα μέλη του Διοικητικού μας συμβουλίου Μαρίνο Μικάλεφ, Γιάννη Γραμμένο και Αντωνία Χονδρογιάννη  (…. τους ευχαριστώ θερμά για όλα!).
  2. Τους Αντιδημάρχους : κ. Ανδρέα Σκούπουρα και κ.Γιώργο Παντελιό.
  3. Το Γενικό Γραμματέα του Δήμου μας κ. Γιώργο Πουλή.
  4. Τη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ.Μαρία Σαγιαδινού, κ. Γερακίνα Μαλακούδη και τους συνεργάτες τους. (Τους ευχαριστούμε επίσης όλους τους και για την υπομονή τους….).
  5. Την κ.Ελένη Μουζακίτη και τους συνεργάτες της από το Τμήμα Προμηθειών.
  6. Τον κ. Κώστα Μεταλληνό, τον κ. Δημήτρη Ντάικο και τους συνεργάτες τους από τη Διεύθυνση Επιχειρησιακού Έργου .
  7. Τον κ.Γιώργο Ζάραγκα και τους συνεργάτες του από το Τμήμα Συντήρησης Πρασίνου.
  8. Τον κ. Σάββα Σιδηρόπουλο, τον κ.Γιάννη Ραψομανίκη και τους συνεργάτες του από το Τμήμα Ηλεκτροφωτισμού.
  9. Τον κ.Μπάμπη Δημέγγελη, την κ. Κωνσταντίνα Τσιάκου, τον κ.Βασίλη Αικατερίνη και τους συνεργάτες τους από την Υπηρεσία Καθαριότητας.
  10. Την κ.Μαρία Καλογιάννη, την κ.Μάρα Πεβεράτου και τον κ.Σπύρο Σίφαντο  από τις Τεχνικές Υπηρεσίες.
  11. Την κ.Κατερίνα Κοτινά, την κ.Αιμιλία Καρδάμη και τους συνεργάτες τους από τη Διεύθυνση Διοίκησης.
  12. Την κ.Τένια Ρηγάκου  και τους συνεργάτες της από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Κέρκυρας.
  13. Τον υπεύθυνο δημοτικό υπάλληλο, για την εκτέλεση του  προγράμματος, τον αγαπητό Νίκο Κοσμά.
  14. Τους 9 εργαζόμενους, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή υπερέβαλαν τον εαυτό τους για την επιτυχία της κατασκήνωσης.
  15. Τους Προσκόπους Κέρκυρας για την πολύτιμη βοήθεια στο στήσιμο των σκηνών, όπως κάθε χρόνο άλλωστε!
  16. Τον εθελοντή Κλοντιάν Μπεκίρι, για τη βοήθεια με τα χωματουργικά μηχανήματά του.
  17. Την Εθελοντική Ομάδα «Όλοι μαζί για την Κέρκυρα» για τη συμμετοχή τους, τόσο στις εργασίες ευπρεπισμού του χώρου, όσο και στην παροχή 1000 μπουκαλιών νερού για τους κατασκηνωτές και άλλων υλικών απαραίτητων για το άνοιγμα των κατασκηνώσεων . 
  18. Τους γονείς συμπολίτες μας για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν, με τη συμμετοχή των παιδιών τους στο πρόγραμμα των κατασκηνώσεων.
  19. Θα ήταν παράλειψη μας αν δεν ευχαριστούσαμε την κ.Δήμαρχο, ξεκινώντας από τη συνεργασία και τη στήριξη σε όλες τις διαδικασίες και καταλήγοντας στο γεγονός, που έστω και τελευταία στιγμή, με ορθή επανάληψη, ανανέωσε έως 31/12/2021 την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπο του προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου των κατασκηνώσεων, δίνοντας μας έτσι τη δυνατότητα, να υλοποιήσουμε μέρος αυτών, που σχεδιάσαμε από το 2020. Ένας σχεδιασμός, ο οποίος είτε από την τωρινή σύνθεση του Δ.Σ. είτε από την οποιαδήποτε άλλη επιλογή της Δημάρχου θα προσφέρει υψηλές παροχές υπηρεσιών στα παιδιά μας.

            Τη Δευτέρα, πρώτη ημέρα τον κατασκηνώσεων, είχαμε την χαρά να υποδεχτούμε τον Αντιδήμαρχο, υπεύθυνο για την λειτουργία του προγράμματος κ.Σκούπουρα, τον οποίο ξεναγήσαμε στους χώρους, τον ενημερώσαμε για τις αλλαγές που έχουν γίνει στις υποδομές και στις παροχές των εγκαταστάσεων και τον ευχαριστήσαμε για τη συνεργασία μας.

            Δυστυχώς δεν είχαμε την χαρά να ξεναγήσουμε και την κ. Δήμαρχο, η οποία επισκέφτηκε τον χώρο και ξεναγήθηκε από τον κ. Σκούπουρα την επόμενη ημέρα.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ