Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Εμφάνιση Χαρδαλιά στη Βουλή μετά το ισχαιμικό επεισόδιο – Τα πρώτα του λόγια και το ενδιαφέρον των «γαλάζιων» βουλευτών

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας παρευρέθη στη συζήτηση για τις πυρκαγιές του Αυγούστου

Το παρόν στην σημερινή συζήτηση – ενημέρωση για καταστροφικές πυρκαγιές του Αυγούστου, έδωσε στη Βουλή ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Χαρδαλιάς, μετά την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του.

Ο υφυπουργός αρκετά ευδιάθετος ωστόσο λίγο κουρασμένος, κάθισε για αρκετή ώρα στο καφενείο της Βουλής, όπου συνομίλησε με την πλειοψηφία των γαλάζιων βουλευτών που μόλις εντόπισαν την παρουσία του, έσπευσαν να του ευχηθούν αλλά και να τον συγχαρούν.

Ο ίδιος ο Νίκος Χαρδαλιάς στην συζήτηση με κάποιους, περιέγραφε την ώρα που ένιωσε αδιαθεσία: «Ευτυχώς το κατάλαβα αμέσως ότι κάτι δεν πάει καλά γιατί το ένιωσα! Για καλή μας τύχη το νοσοκομείο ήταν δίπλα στο σπίτι και πρόβαλα!»

ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ_2
ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ_3

Όταν ρωτήθηκε πως άντεξε την πίεση και τον φόρτο όλης αυτής της περιόδου απάντησε: «Τώρα ξέρω, είχα δει τα σημάδια, με μια ώρα ύπνο και με το τηλέφωνο μονίμως να χτυπά και να πρέπει να είμαι εκεί… επόμενο να καταρρεύσει ο οργανισμός!» είπε και συνέχισε: «Τώρα ξέρω τι χρειάζεται και τι να προσέχω».

χαρδαλιασ2

Πάντως το ειλικρινές ενδιαφέρον των βουλευτών, συγκίνησε τον κ. Χαρδαλιά, καθώς όλοι του εξέφραζαν και την στήριξη τους στο δύσκολο έργο του και τις ευχές τους να είναι γερός και να το ρίξει λίγο στο ρελαντί…γιατί έρχεται πιο δύσκολος χειμώνας.

ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ_ΒΟΥΛΗ

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ