Διαβάστε στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Τα κυβερνητικά μέτρα που θα αντιστρέψουν το κλίμα – Η επανεκκίνηση και οι εκπλήξεις

Share:

Τα Παραπολιτικά κυκλοφορούν αύριο με τέσσερις μεγάλες προσφορές

Αύριο, Σάββατο 28 Αυγούστου, η εφημερίδα Παραπολιτικά
κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα της χώρας με πλούσια θεματολογία και πολλές αποκλειστικότητες. Αποκαλυπτικά θέματα, ρεπορτάζ και μεγάλες προσφορές για όλους τους αναγνώστες μας!

Διαβάστε:

ΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΚΛΙΜΑ

Η επανεκκίνηση και οι εκπλήξεις

 • Τι σχεδιάζει το Μέγαρο Μαξίμου στον δρόμο προς τη ΔΕΘ
 • Γιατί η Έκθεση θα λειτουργήσει ως αφετηρία σε συγκεκριμένα μέτωπα 
 • Τα συμπεράσματα από την τελευταία μονομαχία στη Βουλή και το πολιτικό περιβάλλον που διαμορφώνεται

Στο διακαστήριο η υποχρεωτικότητα
Οι προσφυγές που θα κρίνουν την πορεία του εμβολιασμού

Εμπρησμοί και συλλήψεις
Τια αποκαλύπτουν τα ίχνη της επόμενης ημέρας – Οι έρευνες, τα ευρήματα και οι υποψίες των διωκτικών αρχών για τις φωτιές 

Νίκη Κεραμέως
Τα σχολεία θα ανοίξουν με νέα πρωτόκολλα

«Ομπρέλα» για τους ευάλωτους με νέα μέτρα

Διαβάστε στο Secret

O Xαρδαλιάς, ο Χρυσοχοΐδης και η προοπτική υποψηφιότητας

Γιατί ο Τσίπρας φλερτάρει µε τους «ψεκασµένους»

ΚΙΝΑΛ
Η συµφωνία Λοβέρδου – Ανδρουλάκη

Μυστικές συζητήσεις 
Νέα σενάρια για το µέλλον του Open

ΕΡΤ
Αλλαγές και ίντριγκες στην ενηµέρωση

Νίκος Γκάλης 
Η µεγάλη επιστροφή του «Γκάνγκστερ» στο µπάσκετ

Dream team στη Mega ψυχαγωγία
Μενεγάκη, Μελέτη, Καραβάτου, Χρηστίδου και Μπάρκα ετοιµάζονται για το νέο πρόγραµµα

Καυτές business στο instagram
Συνδυάζουν τα κάλλη με με το επιχειρηματικό δαιμόνιο και κερδίζουν

Τα Παραπολιτικά κυκλοφορούν αύριο με τέσσερις μεγάλες προσφορές

Μην χάσετε με τα Παραπολιτικά τον 28ο τόμο της Ιστορίας του Ελληνικού Έθνους, από την Εκδοτική Αθηνών, για την Ελληνική Επανάσταση του 1821 και την πορεία των Ελλήνων προς την απελευθέρωση

Κατά το 1822 και 1823 η επανάσταση είχε σταθεροποιηθεί παρά τις μεγάλες απώλειες. Από το 1824 όμως άρχισε η κάμψη της επανάστασης εξαιτίας κυρίως δύο εμφύλιων πολέμων και των συντονισμένων επιχειρήσεων εναντίον της. Το 1825 αποβιβάστηκε στην Πελοπόννησο ο Ιμπραήμ με ισχυρές δυνάμεις και παρά την σφοδρή αντίσταση των Ελλήνων προχωρά συστηματικά στην κατάληψη των επαρχιών της Πελοποννήσου. Ο Κολοκοτρώνης συνέχισε την αντίσταση με τακτική ανταρτοπόλεμου. Τον ίδιο χρόνο άρχισε η συγκλονιστική πολιορκία του Μεσολογγίου. Η πτώση του και η ηρωική έξοδος τον Απρίλιο του 1826 πρόσθεσαν δόξα στον ελληνικό αγώνα.

Εν τω μεταξύ το κίνημα του Φιλελληνισμού επηρέασε ως ένα βαθμό και τις κυβερνήσεις της Ευρώπης. Η παράταση εξάλλου της Επανάστασης τις υποχρέωσε να ενδιαφερθούν για την θετική ρύθμιση του ελληνικού ζητήματος. Με την κυβέρνηση Καποδίστρια από τις αρχές του 1828 η κατάσταση μεταβλήθηκε, ανακαταλήφθηκε η Στερεά Ελλάδα και τον Φεβρουάριο 1830 αναγνωρίστηκε ανεξάρτητο ελληνικό κράτος. Η Ελληνική Επανάσταση τελείωσε με νίκη, στοίχισε όμως βαρύτατα αφού εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες χάθηκαν στα πεδία των μαχών από τις κακουχίες, τους διωγμούς και τις σφαγές. Ωστόσο, η Ελληνική Επανάσταση με την μακρά διάρκειά της και τις κορυφαίες στιγμές της, προβάλλει ως ο θρίαμβος της ελευθερίας

Στον 28 τόμο θα μάθετε τα πάντα για την πορεία των Ελλήνων προς την απελευθέρωση.

Περιγράφεται η σταθεροποίηση της Επανάστασης 1822 – 1823 και οι επιχειρήσεις των Ανδρούτσου, Νικηταρά, Υψηλάντη και άλλων εναντίον του στρατού του Δράμαλη. Το τέλος του Αλή Πασά. Η καταστροφή της Χίου. Η εκστρατεία και η καταστροφή του Δράμαλη. Η εκστρατεία του Κιουταχή στη Δυτική Ελλάδα. Η Β’ Εθνοσυνέλευση στο Άστρος (29 Μαρτίου – 18 Απριλίου 1823). Ο φιλελληνισμός από το 1821 ως το 1823, η Γαλλία, η Αγγλία και ο Λόρδος Βύρων. Ο πρώτος εμφύλιος πόλεμος, η κυβέρνηση του Κρανιδίου και η κυβέρνηση της Τριπολιτσάς. Ο δεύτερος εμφύλιος, η εκστρατεία του Παπαφλέσσα και οι ύστατες προσπάθειες συμβιβασμού. Απόβαση και αγκίστρωση του Ιμπραήμ στην Πελοπόννησο. Η δράση του ελληνικού στόλου εναντίον του αιγυπτιακού και του τουρκικού. Κατάληψη από τον Ιμπραήμ της Αρκαδίας και της Καλαμάτας. Η πολιορκία του Μεσολογγίου και η ηρωική έξοδος.

Η «Ιστορία του Ελληνικού Έθνους» είναι έργο ενιαίο, γενικό και αδιάσπαστο από την αυγή του Ελληνισμού έως τον εικοστό αιώνα. Από την αρχή, την απώτερη ιστορία, διαμέσου των αρχαϊκών χρόνων, περνάει στους κορυφαίους αιώνες της κλασικής, αλεξανδρινής και ελληνιστικής εποχής, συνεχίζει στον χριστιανικό ελληνισμό της ακμής του Βυζαντίου, στους αιώνες του οθωμανικού ζυγού και στην εθνική αναγέννηση, περνώντας πλέον στη σύγχρονη εποχή. Δεν είναι υπερβολή να πούμε πως η ιστορία της ανθρωπότητας  είναι  η ιστορία του ελληνικού πολιτισμού. Ο ελληνικός χώρος υπήρξε μικρός, το πνεύμα του όμως τον κατέστησε κέντρο της Οικουμένης. Γιατί σε αυτόν τον τόπο καθιερώθηκε το πρωτείο του πνεύματος. Οι Ρωμαίοι κατέκτησαν τον ελληνικό γεωγραφικό χώρο αλλά το ελληνικό πνεύμα κατέκτησε την Ρώμη.

Στους αιώνες της τουρκοκρατίας το ελληνικό πνεύμα ήταν αυτό που οδήγησε στον ξεσηκωμό του Γένους και οδήγησε στην ελληνική επανάσταση και στην ελευθερία του έθνους. Για τους ξένους λαούς η γνώση της ελληνικής ιστορίας αποτελεί μία άμεση επικοινωνία με τις ρίζες του πολιτισμού, με τη μακραίωνη συνέχεια και την πορεία του κόσμου. Επειδή πιστεύουμε ότι τίποτα δεν είναι αποκομμένο, αλλά ότι η ιστορία έχει παρελθόν, παρόν και μέλλον, θελήσαμε να παρουσιάσουμε αυτή τη συνέχεια με συνέπεια. Με αφορμή την επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική επανάσταση, τα Παραπολιτικά προσφέρουν σε όλους τους αναγνώστες το βραβευμένο από την Ακαδημία Αθηνών έργο «Ιστορία του Ελληνικού Έθνους», της Εκδοτικής Αθηνών, σε μια ανανεωμένη σειρά σκληρόδετων τόμων. Η Ιστορία του Ελληνικού Έθνους είναι ένα μεγαλειώδες και αξεπέραστο έργο, πολύπλευρο, πολυεδρικό, που δεν περιορίζεται στην καθιερωμένη εξιστόρηση των πολιτικών και των στρατιωτικών γεγονότων κάθε εποχής, αλλά συνθέτει μια καθολική εικόνα του Ελληνισμού διαμέσου των αιώνων.

Οι τόμοι της σειράς, εκτός από τα εξαιρετικά κείμενα, εμπλουτίζονται με χιλιάδες εικόνες, πίνακες, προσωπογραφίες, χάρτες και γκραβούρες εποχής, από τα σπουδαιότερα ελληνικά και ξένα μουσεία του κόσμου. Η σειρά συνθέτει τα ιστορικά γεγονότα με την ερμηνεία τους, όπως επιβάλλει η επιστημονική έρευνα. Δεν είναι έργο ενός προσώπου ώστε να υπάρχει το μειονέκτημα της ατομικής θεώρησης. Είναι καρπός πολύμοχθης συλλογικής προσπάθειας από ειδικούς επιστήμονες κάθε κλάδου της Ιστορίας που έχουν ήδη δώσει την εξαιρετική προσφορά τους στην ιστορική έρευνα, στη συγγραφή, στη διδασκαλία από τις πανεπιστημιακές έδρες, έχουν αποδείξει  την επιστημονική τους ακεραιότητα και το πνευματικό τους ήθος. Οι κορυφαίοι καθηγητές: Κωνσταντίνος Τσάτσος, Παναγιώτης Κανελλόπουλος, Μανόλης Ανδρόνικος, Ιωάννης Κακριδής, Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ Θάνος Βερέμης, Βασίλης Φίλιας, Απόστολος Βακαλόπουλος, Αλέξανδρος Δεσποτόπουλος είναι μόνο κάποια ονόματα, από τα πολλά, που υπήρξαν συγγραφείς και υπεύθυνοι της ύλης της σειράς. Τριακόσιοι ακόμα  ακαδημαϊκοί, καθηγητές Πανεπιστημίου και άλλοι ειδικοί επιστήμονες, υπό την εποπτεία επιτροπής καταξιωμένων ανθρώπων του πνεύματος και με τη συμπαράσταση ειδικών συμβούλων για κάθε ιστορική περίοδο, αφοσιώθηκαν στη συγγραφή του μνημειώδους αυτού έργου της Εκδοτικής Αθηνών.

Μαζί, ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ το νέο τεύχος του Car and Driver 

 Στο Car and Driver Σεπτεμβρίου

Η τάξη του 2022

Αφιέρωμα στα μοντέλα που έρχονται και αλλάζουν τα δεδομένα

Δοκιμάζουμε το νέο Opel Grandland. Το best seller που έρχεται με ποιότητα, τεχνολογίες και χαρακτήρα ανώτερης κατηγορίας και το ανανεωμένο Citroen C3 Aircross SUV.

 • Peugeot 3008 Hybrid4 – Volvo XC40 T5 Recharge. Τα plug-in υβριδικά στην καλύτερη στιγμή τους.
 • AUDI Q4 e-tron 40 – Mercedes EQA 250. Τα δύο πολυτελή ηλεκτρικά SUV ανοίγουν νέους δρόμους στην ηλεκτροκίνηση.
 • BMW M2 CS – Porsche 718 Cayman GTS 4.0. Παιχνιδομηχανές για απόλυτη οδηγική ευχαρίστηση.

Ακόμα,

Εκπτωτικό κουπόνι 50% για τις μαγικές νεροτσουλήθρες του υπερσύγχρονου υδάτινου πάρκου Splash Waterpark στον Ισθμό Κορίνθου!

Το καλοκαίρι έφτασε!!! Είστε έτοιμοι για απίθανα παιχνίδια μέσα στο νερό;

Τα Παραπολιτικά σας προσφέρουν ατελείωτες βουτιές στο πιο σύγχρονο υδάτινο πάρκο της Ελλάδας! Βρείτε το κουπόνι μέσα στην εφημερίδα που κυκλοφορεί το Σάββατο 28 Αυγούστου και κερδιστε 50% έκπτωση, από Δευτέρα έως και Παρασκευή, για τις μαγικές νεροτσουλήθρες του Splash Water Park! Το υπερσύγχρονο πάρκο βρίσκεται στον Ισθμό της Κορίνθου πλησίον ΚΤΕΛ Πελοποννήσου και αποτελεί έναν ιδανικό προορισμό για απόδραση μόλις 40 λεπτά από την Αθήνα. Ένας πλήρως ανακαινισμένος και ειδικά διαμορφωμένος χώρος 30,000 τ.μ βρίσκεται στη διάθεσή σας, για να σας προσφέρει ηρεμία, χαλάρωση και ξέφρενο παιχνίδι τις πιο ζεστές ημέρες του καλοκαιριού. Το Splash WaterPark Isthmos διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις  τελευταίας τεχνολογίας,  νεροτσουλήθρες ευρωπαϊκών προδιαγραφών για κατάβαση με μικρή ή μεγάλη ταχύτητα, με ή χωρίς σαμπρέλα (tube) που πληρούν όλα τα μέτρα ασφαλείας, πισίνες διαφόρων μεγεθών για μικρούς κ μεγάλους, τεχνητό ποτάμι για relax με νερό που ανανεώνεται και φιλτράρεται καθημερινά. Εστιατόριο, Μπαρ με εξωτικά κοκτέιλ, παγωμένα αναψυκτικά, λαχταριστά γλυκά και παγωτά είναι στην διάθεση σας για να σας χαρίσουν μια απολαυστική ημέρα. Ξαπλώστρες σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους με σκίαση, αποδυτήρια, ντους και δωρεάν χώρος στάθμευσης είναι διαθέσιμα για την μέγιστη εξυπηρέτηση των επισκεπτών. Σημαντική προσοχή έχει δοθεί στην ασφάλεια των μικρών μας φίλων. Ακολουθούμε με υπευθυνότητα και συνέπεια όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα ασφαλούς λειτουργίας για να διασφαλίσουμε την υγεία όλων μας. Μερικά από τα μέτρα που έχουμε πάρει είναι η απολύμανση στις ξαπλώστρες και όλα τα έπιπλα κήπου, η διατήρηση ειδικού συστήματος απολύμανσης στα αποδυτήρια και στις τουαλέτες και συνεχείς μετρήσεις του χλωρίου σε όλες τις πισίνες ανά τέσσερις ώρες. Γιατρός βρίσκεται στο χώρο καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας. Ειδική ναυαγοσωστική ομάδα είναι σε ετοιμότητα για την ομαλή λειτουργία  του πάρκου και την προστασία των επισκεπτών.  Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να χαλαρώσει και αφεθείτε στην μαγεία της ταχύτητας ανεβάζοντας  την αδρεναλίνη σας στα ύψη!

Ισχύει για έως 4 άτομα.

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΚΠΤΩΤΙΚΟΥ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ SPLASH WATERPARK ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

 1. Δικαίωμα χρήσης του κουπονιού έχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος της ηλικίας τους. Σε περίπτωση χρήσεως κουπονιού για ανήλικο, θα πρέπει να συνοδεύεται από το πρόσωπο/πρόσωπα που ασκούν την επιμέλειά του και με την αποκλειστική ευθύνη τους ως προς την εποπτεία του.
 2. Το εκπτωτικό κουπόνι αφορά στην παροχή εκπτώσεως 50,00% επί του κόστους για την αγορά εισιτηρίου αρχικής αξίας δώδεκα (12,00) ευρώ για άτομα ηλικίας 3 έως 8 ετών το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για έως τέσσερα (4) άτομα της αυτής ηλικίας, δηλαδή με την επίδειξη ενός (1) κουπονιού της εφημερίδας δικαιούνται να λάβουν εκπτώσεως 50,00% επί του κόστους των έως τεσσάρων (4) εισιτηρίων και για την αγορά εισιτηρίου αρχικής αξίας δεκαέξι (16,00) ευρώ για άτομα ηλικίας 9 ετών και άνω, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για έως τέσσερα (4) άτομα της αυτής ηλικίας, δηλαδή με την επίδειξη ενός (1) κουπονιού της εφημερίδας δικαιούνται να λάβουν εκπτώσεως 50,00% επί του κόστους των έως τεσσάρων (4) εισιτηρίων για τις Νεροτσουλήθρες στο Splash WaterPark Isthmos, που βρίσκονται στον Ισθμό Κορίνθου.
 3. Η χρήση του κουπονιού μπορεί να γίνει για την περίοδο 18-06-2021 έως τις 03-09-2021 από ώρες 10:00 έως 19:00 κάθε μέρα ΕΚΤΟΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗΣ και θα τηρηθεί υποχρεωτικά σειρά χρονικής προτεραιότητας.
 4. Το κουπόνι δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ούτε δύναται να ζητηθεί η αντικατάστασή του με οιοδήποτε άλλο αντάλλαγμα.
 5. Κάθε κουπόνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για έως τέσσερα (4) άτομα (αντιστοίχως 3 έως 8 ετών και 9 ετών και άνω) δηλαδή με την επίδειξη ενός (1) κουπονιού της εφημερίδας δικαιούνται να λάβουν εκπτώσεως 50,00% επί του κόστους των έως τεσσάρων (4) εισιτηρίων και δεν επιτρέπεται να συνδυαστεί με άλλη τυχόν προσφορά.
 6. Για την ισχύ του κουπονιού θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν στα παρακάτω στοιχεία: «ΔΗΜ & ΒΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΟΕ», ΠΑΡΚΟ ΝΕΡΟΥ, ΙΣΘΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ, ΔΟΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ, ΑΦΜ 800926660, ΤΗΛ: 27410 71000 και 6970389999.
 7. Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε.. ουδεμία ευθύνη φέρει για οποιοδήποτε πραγματικό, νομικό ή άλλης φύσεως ελάττωμα τυχόν παρουσιάσει η παρούσα προσφορά καθώς και για οποιαδήποτε βλάβη τυχόν προκληθεί στον χρήστη-αναγνώστη του εκπτωτικού κουπονιού ή στο παιδί ηλικίας 3 έως 18 ετών εξ οιουδήποτε λόγου και αιτίας. Δεν φέρει επίσης καμία ευθύνη σχετική με καθυστερήσεις, αλλαγές, ακυρώσεις, ματαιώσεις, αδυναμία αξιοποίησης της παρούσας προσφοράς εξαιτίας τοπικών αργιών και εορτών ή άλλων συνθηκών που εμποδίζουν την χρήση του κουπονιού και οι οποίες δεν αποδίδονται σε δόλο ή βαριά αμέλειά της. Επίσης, ουδεμία ευθύνη φέρει σε περίπτωση που δεν δύναται να τηρήσει τις υποχρεώσεις της που απορρέουν από το παρόν για λόγους ανωτέρας βίας, και ουδόλως εγγυάται καθ’ οιονδήποτε τρόπο για την ποιότητα/καταλληλότητα/εμπορευσιμότητα οιουδήποτε προϊόντος/υπηρεσίας της παρούσας προσφοράς, καθώς και ουδεμία ευθύνη φέρει για οιαδήποτε απώλεια ή ζημία (συμπεριλαμβανομένης της έμμεσης ή αποθετικής ζημίας) ή σωματική βλάβη ή περιουσιακή ζημία ήθελαν τυχόν υποστούν οιοσδήποτε ένεκα της αξιοποίησης της παρούσας προσφοράς, για την οποία αποκλειστικά υπεύθυνη είναι η εταιρεία με την επωνυμία «ΔΗΜ & ΒΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΟΕ».
 8. Η εφημερίδα ουδεμία ευθύνη φέρει σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής του κουπονιού ή σε περίπτωση εξάντλησης των θέσεων.
 9. Οι παρόντες όροι και οι κάθε είδους συμβατικές και εξωσυμβατικές σχέσεις που προκύπτουν κατ’ εφαρμογή τους διέπονται από το ελληνικό δίκαιο. Κάθε διαφορά σχετικά με την παρούσα προσφορά, που ενδέχεται να προκύψει στο μέλλον, υποβάλλεται στην αποκλειστική αρμοδιότητα των Δικαστηρίων των Αθηνών.
 10. Οι όροι του Διαγωνισμού δύναται να τροποποιηθούν οποτεδήποτε από την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε.. Κάθε τροποποίηση θα ισχύει από το χρόνο δημοσίευσής της στην ιστοσελίδα της εφημερίδας www.parapolitika.gr.
 11. Η χρήση του κουπονιού προϋποθέτει και συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή του συνόλου των παρόντων όρων.

Και

Μόνο με την έκδοση των 2€,

Το νέο σούπερ περιοδικό «Free time» με τα Σταυρόλεξα της νέας εποχής!

Αποκτήστε το ολοκαίνουργιο τεύχος του πιο πλούσιου σταυρολεξικού περιοδικού για όλες τις ώρες! Γεμάτο με σύγχρονα, πρωτοποριακά, ψυχαγωγικά αλλά και εκπαιδευτικά σταυρόλεξα, για να ακονίσετε το μυαλό σας και να διασκεδάσετε όλες τις στιγμές της ημέρας, στην παραλία, στο σπίτι και στις διακοπές! 100 σελίδες για ριλάξ με σταυρόλεξα Σκανδιναβικά και όχι μόνο!

467
secret__6_
Previous Article

Φωτιά στη Φθιώτιδα – Το πύρινο μέτωπο «μία ανάσα» από το Λογγίτσι – Εκκενώθηκε η περιοχή

Next Article

Ποιος βουλευτής ξενάγησε την Ναντίν Μενέντεζ στη Βουλή

Σχετικά Άρθρα