Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Κοινό ΔΤ ΔΕΕΠ Ιονίων Νήσων για: “Βατερλώ” του ΣΥΡΙΖΑ

Διαχείριση απορριμμάτων: Το “Βατερλώ” του ΣΥΡΙΖΑ

Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι – Αντί να σιωπά ο ΣΥΡΙΖΑ ζητάει και τα ρέστα

Επί πέντε συναπτά έτη ο ΣΥΡΙΖΑ κυβερνούσε την χώρα και η προσκείμενή του περιφερειακή παράταξη ΑΝΑΣΑ  διοικούσε την Περιφέρεια Ιονίων νήσων με τα γνωστά σε όλους αποτελέσματα στην διαχείριση των απορριμμάτων που χαρακτηρίστηκε από την απόλυτη αδιαφορία για την προστασία του περιβάλλοντος, την δημόσια υγεία και την αξιοπρέπεια των τοπικών κοινωνιών.

Οι μέρες του ΣΥΡΙΖΑ οδήγησαν στον εξευτελισμό των Ιονίων Νήσων και την αναφορά τους ως παράδειγμα προς αποφυγή και στα πρόστιμα από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η κυβέρνηση της ΝΔ και η νέα Περιφερειακή διοίκηση κληρονόμησαν το κρίσιμο αυτό πρόβλημα, υποσχέθηκαν ρεαλιστικές λύσεις και το κάνουν πράξη.

Σήμερα, στο πλαίσιο του νέου νομοθετικού πλαισίου και στην πολιτική λογική της αντιμετώπισης των προβλημάτων και όχι του “κρυψίματος κάτω από το χαλί” και της “κοροϊδίας” του λαού, προχωρούν με αποφασιστικά βήματα και έχουν βάλει ήδη την σφραγίδα τους.

Αυτήν την προσπάθεια επιχειρεί να πολεμήσει ο ΣΥΡΙΖΑ και η “παρέα” του για να κρύψουν την “κατάντια” τους και να ανακόψουν την ταχεία πορεία του νέου ΦοΔΣΑ προς την ολοκληρωμένη σύγχρονη διαχείριση απορριμμάτων.

Κατανοούμε τον τρόμο και τα αδιέξοδα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Είναι ντροπή και πολιτικά ανήθικο όμως να στρέφεται εναντίον της κοινωνίας, του τόπου μας και της προόδου.

Δυστυχώς για αυτούς, ευτυχώς για τα νησιά μας, η ζωή αποδεικνύει ποιος μιλάει ειλικρινά και ποιος πράττει παραγωγικά, ποιος βάζει πάνω απο όλα το δημόσιο συμφέρον.

Αυτό κάνει πράξη ο νέος ΦοΔΣΑ Ιονίων Νήσων που θεσμοθέτησε η Κυβέρνηση. Η Περιφερειακή Αρχή που υλοποιεί το δύσκολο αυτό εγχείρημα σε ένα χρόνο έχει κάνει εντυπωσιακό έργο που αλλάζει τα δεδομένα και ανοίγει την νέα πορεία.

Ο ΣΥΡΙΖΑ απέδειξε ότι δεν  μπορεί να συμβάλλει στην αντιμετώπιση των προβλημάτων ούτε ως κυβέρνηση και περιφερειακή διοίκηση, ούτε ως αντιπολίτευση.

Το μόνο στο οποίο αναλώνεται είναι ο αγώνας για να εμποδίζει τη λύση των προβλημάτων, σύμφωνα με τα νέα πρότυπα της ευρωπαϊκής πολιτικής που είναι δεσμευτικά για την χώρα μας. Ζει στο παρελθόν και στο περιθώριο.

Εκεί θα μείνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Δ.Ε.Ε.Π. Ζακύνθου

Δ.Ε.Ε.Π. Κερκύρας

Δ.Ε.Ε.Π. Κεφαλληνίας & Ιθάκης

Δ.Ε.Ε.Π. Λευκάδας

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ