Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Σύνταγμα: Επεισόδια και μολότοφ στη συγκέντρωση αντιεμβολιαστών (εικόνες)

Οι επιτελείς της ιατρικής κοινότητας κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συγκέντρωση αντιεμβολιαστών
στο Σύνταγμα, όπου την τελευταία ώρα σημειώνονται επεισόδια, καθώς διαδηλωτές ρίξανε μολότοφ και χημικά έναντι των αστυνομικών.Eιδικότερα, ξέσπασαν στο Σύνταγμα λίγο μετά τις 20.00 μ.μ. κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας των αντιεμβολιαστών με την αστυνομία να κάνει χρήση δακρυγόνων προκειμένου να τους απομακρύνει.

Οι αντιεμβολιαστές πραγματοποιούν από νωρίς το απόγευμα συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος αλλά και στον Λευκό Πύργο στη Θεσσαλονίκη

. Οι συγκεντρωμένοι διαδηλώνουν εναντίον του εμβολίου κατά του κορωνοϊού, των μέτρων της κυβέρνησης και του υποχρεωτικού εμβολιασμού.

Με πούλμαν η μετακίνησή τους 

Ειδικότερα, εκείνο που προκαλεί εντύπωση -πέραν της ίδιας της συγκέντρωσης-, είναι ότι χρησιμοποιούνται πούλμαν για τη μεταφορά τους. Μάλιστα τα λεωφορεία πραγματοποιούν ολιγόλεπτες στάσεις επί της Λεωφόρου Αμαλίας, όπου κατεβάζουν τους διαδηλωτές.

5363480
5363484


Οι επιτελείς της ιατρικής κοινότητας κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου παραπέμποντας σε ανάλογα ογκώδη συλλαλητήρια επί εποχής κοροναϊού τα οποία είχαν ως συνέπεια τη δραματική επιβάρυνση των υγειονομικών δεικτών και των νοσοκομειακών μονάδων.

Δείτε φωτογραφίες από τη συγκέντρωση

5363431
5363432

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ