Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Η Φιλαρμονική Εταιρεία Κερκύρας ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών στις Σχολές της

Η Φιλαρμονική Εταιρεία Κερκύρας με ιδιαίτερη ευχαρίστηση ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών στις Σχολές της για το σχολικό έτος 2021-2022 από την 1η μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2021.

Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται στο κτήριο της Παλαιάς Φιλαρμονικής (οδός Νικηφόρου Θεοτόκη 10) από 09:30 έως και 13:30 καθημερινά πλην Κυριακής και από 17:30 έως και 20:00 καθημερινά πλην Σαββάτου και Κυριακής.

Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα διαδικτυακής εγγραφής με τη συμπλήρωση σχετικού εγγράφου που βρίσκεται αναρτημένο στον ιστότοπο της Παλαιάς Φιλαρμονικής (www.fek.gr) και αποστολής του στο info@fek.gr . Η αποστολή του συμπληρωμένου εγγράφου μπορεί να γίνει οποιαδήποτε στιγμή εντός της παραπάνω προθεσμίας. Θα τηρηθεί σειρά συμφώνως με την ημερομηνία αποστολής.

Διεξαγωγή μαθημάτων:

Τα μαθήματα στα όργανα θα πραγματοποιούνται εκ του σύνεγγυς συμφώνως με τις προβλέψεις των εκάστοτε ΚΥΑ για την αποτροπή εξάπλωσης της πανδημίας.

Τα μαθήματα της θεωρίας θα πραγματοποιούνται επίσης εκ του σύνεγγυς ακολουθώντας τις αντίστοιχες υγειονομικές προβλέψεις του Υπουργείου Παιδείας για τη λειτουργία των σχολικών μονάδων.

Αυτονόητη είναι η απόλυτη τήρηση των υγειονομικών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας από το διδακτικό προσωπικό, τους μαθητές και τους γονείς.

Ευχόμαστε σε όλους καλή και εποικοδομητική εκπαιδευτική και καλλιτεχνική χρονιά με υγεία.

Η Διοικητική Επιτροπή της Φιλαρμονικής Εταιρείας Κερκύρας

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ