Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Στο Μαξίμου ο Παναγιώτης Φασούλας – Με ποιους συναντήθηκε

Το ερώτηµα είναι τι σκέφτονται να πράξουν από εδώ και εµπρός ορισµένα στελέχη της κυβέρνησης, τα οποία βρίσκονταν πιο κοντά στην υποψηφιότητα Λιόλιου, ιδιοκτήτη του Προµηθέα Πατρών

Στο Μέγαρο Μαξίµου
µάθαµε ότι βρέθηκε προ ηµερών ο Παναγιώτης Φασούλας, που, µε φόντο τη στήριξη του Νίκου Γκάλη, έκανε τη µεγάλη ρελάνς στον δρόµο προς τις εκλογές της Οµοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, οι οποίες έχουν αποκτήσει πλέον µυθιστορηµατική διάσταση µε τα καµώµατα του µέχρι πρότινος ισόβιου και πλέον απερχόµενου προέδρου, Γιώργου Βασιλακόπουλου, και των υπόλοιπων εµπλεκόµενων παραγόντων.

Η «αράχνη» είδε τους υπουργούς Επικρατείας, Α. Σκέρτσο και Γ. Γεραπετρίτη, και αυτό που µένει να φανεί είναι το αποτέλεσµα των εν λόγω επαφών. Φυσικά, αυτό δεν σηµαίνει ότι η πρωθυπουργική αυλή θα εκφραστεί µε οποιονδήποτε τρόπο υπέρ του ενός ή του άλλου υποψηφίου, ωστόσο η ταύτιση µε τις σηµαίες του ελληνικού µπάσκετ (στον συνδυασµό Φασούλα συµµετέχει και ο Φάνης Χριστοδούλου) είναι, αν µη τι άλλο, ένα επικοινωνιακό δέλεαρ σε αυτήν τη δύσκολη συγκυρία…

Το ερώτηµα είναι τι σκέφτονται να πράξουν από εδώ και εµπρός ορισµένα στελέχη της κυβέρνησης, τα οποία βρίσκονταν πιο κοντά στην υποψηφιότητα Λιόλιου, ιδιοκτήτη του Προµηθέα Πατρών (που αντικειµενικά αποτελεί πρότυπο λειτουργίας επαρχιακής οµάδας) και σοβαρού επιχειρηµατία της Αχαΐας. Και για τους µη γνωρίζοντες, επειδή πάντα θα υπάρχει ένας «σαµαρικός» στην εξίσωση, ο εκλεκτός του Βασιλακόπουλου για τη συνέχεια της «παρακαταθήκης» του είναι ο γιατρός Αγγελος Παπανικολάου, µέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.∆. και προερχόµενος από το περιβάλλον του Μεσσήνιου.

Για την ιστορία, το συγκεκριµένο στέλεχος είναι στα µαχαίρια εδώ και πολύ καιρό µε τον υφυπουργό Αθλητισµού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ