Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

«Καρφί» Οικονόμου για Αποστολάκη: Θα υπάρξει υπουργός Πολιτικής Προστασίας που θα μπορεί να αντέξει το βάρος

Κατώτερος των περιστάσεων, προτίμησε να πειθαρχήσει στους πρώην φίλους του ή να λυγίσει στο βάρος των προσβολών

Αιχμές κατά του Ευάγγελου Αποστολάκη
, για το «ναυάγιο» με την υπουργοποίησή του, άφησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι θα υπάρξει υπουργός Πολιτικής Προστασίας που θα μπορεί να σηκώσει το μεγάλο βάρος.

Μιλώντας σε τηλεοπτική του συνέντευξη, ο κ. Οικονόμου τόνισε ότι «ο κύριος Αποστολάκης αποδέχτηκε οριστικά την πρόταση και μετά την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ έκανε πίσω, γιατί δεν το άντεξε» και εξαπέλυσε πυρά κατά του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι «η πρόταση τορπιλίστηκε από την αξιωματική αντιπολίτευση με έναν τρόπο ακραίο».

Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι χθες, μέχρι την ώρα των ανακοινώσεων για τις αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα, η κυβέρνηση είχε τη βεβαιότητα ότι όλα τα πρόσωπα αποδέχονται τον ρόλο που τους είχε προταθεί.

«Ας δεχτώ ότι έλεγε άλλα στον Τσίπρα και άλλα στον πρωθυπουργό, εμείς δεν είχαμε αυτή την εικόνα», τόνισε με νόημα κι επανέλαβε: «Δεν ανακοινώνεται κυβέρνηση αν δεν υπάρχουν σαφή μηνύματα ότι αποδέχονται την πρόταση».

Κατώτερος των περιστάσεων

«Δεν είμαστε ντετέκτιβ να ψάχνουμε αυτά τα πράγματα», υπογράμμισε, τονίζοντας ότι ο κ. Αποστολάκης ήταν κατώτερος των περιστάσεων.

«Έγινε η επικοινωνία, υπήρξε αποδοχή κι έκανε πίσω. Προτίμησε να πειθαρχήσει στους πρώην φίλους του ή να λυγίσει στο βάρος των προσβολών από το υπηρετήσει έναν κρίσιμο στόχο», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ