Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Οι διεθνείς πρωτοβουλίες Αυγερινοπούλου απέναντι στην απειλή της κλιματικής αλλαγής

Η βουλευτής Ηλείας ανέφερε πως έχει καλέσει σε τηλεδιασκέψη τις Επιτροπές Περιβάλλοντος από όλα τα Ευρωπαϊκά Κοινοβούλια

Να ενώσει όλα τα Ευρωπαϊκά Κονοβούλια απέναντι στη μάχη της κλιματικής αλλαγής
επιχειρεί με πρωτοβουλία της η Διονυσία Αυγερινοπούλου, πρόεδρος της επιτροπής Περιβάλλοντος σήμερα από το βήμα της Βουλής.

Η κ. Αυγερινοπούλου, μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής για τις ΠΝΠ που αφορούν τα μέτρα στήριξης των πυρόπληκτων ανακοίνωσε, τις δράσεις που θα αναλάβει η πολύ δραστήρια επιτροπή της το επόμενο διάστημα.

Η βουλευτής Ηλείας ανέφερε πως έχει καλέσει σε τηλεδιασκέψη τις Επιτροπές Περιβάλλοντος από όλα τα Ευρωπαϊκά Κοινοβούλια προκειμένου να συζητήσουν την προστασία των δασών, την πρόληψη και αντιμέτωπιση των κλιματικών φαινομένων σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Όπως μαθαίνουμε, η ανταπόκριση των ομολόγων της είναι άμεση και ενθουσιώδης. Αναμένουμε να δούμε αν θα τους υποδεχτεί με ελληνικά παραδοσιακά τραγούδια!

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία η οποία χαρακτηρίζεται πρωτοποριακή και επίκαιρη καθώς φέτος το καλοκαίρι πολλές ευρωπαϊκές χώρες ήρθαν αντιμέτωπες με τις καταστροφικές συνέπειες τις κλιματικής αλλαγής.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ