Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Πρεμιέρα της ταινίας animation του Καραγκιόζη, στον «Κήπο του Λαού»

Η I.g.tv cinema και η Parisis Entertainment, ή αλλιώς ο Νικόλας Ιωνάς και ο Κωνσταντίνος Παρίσης, σας προσκαλούν στην πρεμιέρα «Καραγκιόζης: η Ταινία», αυτή την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου στις 20:30, στον Κήπο του Λαού.

Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι!

Η μεγάλη αγάπη και των δύο γι’ αυτό που κάνουν, ο καθένας στο δικό του τομέα, τους οδήγησε σε αυτή τη συνεργασία, σε ένα εγχείρημα καθόλου εύκολο, καθώς είναι η πρώτη φορά που ο Καραγκιόζης γίνεται animation. Η πρώτη ταινία animation, με τίτλο “Καραγκιόζης: Η Ταινία”. Και από δύο παιδιά. Ο Κωνσταντίνος Παρίσης και ο Νικόλας Ιωνάς είναι 16 χρονών και πραγματικά εντυπωσιάζουν.

Με τις φωνές των: Κωνσταντίνος Παρίσης, Αλεξάνδρα Τακίδη, Γιώργος Σπαντιδάκης, Θανάσης Μπουχάγιαρ, Μιχάλης Κοντοστάνος, Χριστίνα Τακίδη 

Σκηνοθεσία: Νικόλας Ιωνάς

Σενάριο/Καραγκιοζοπαίχτης: Κωνσταντίνος Παρίσης

Διάλογοι: Γιάννης Παρίσης

Μουσική επιμέλεια: Νάσος Αντζάρας, Μιχάλης Κοντοστάνος

ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Γιάννη Παρίση στο τηλ. 6932 242 721

——————————————————

Λίγα λόγια για τους συντελεστές:

Ο Νικόλας Ιωνάς είναι ο σκηνοθέτης της ταινίας και δημιουργός του animation, τεχνικά. Δούλεψε πολλές ώρες, φροντίζοντας και την πιο μικρή λεπτομέρεια, αφού το αποτέλεσμα ήθελε να είναι άρτιο. Οι δυσκολίες που αντιμετώπισαν ήταν πολλές.  “Ο Καραγκιόζης είναι μια φιγούρα που κουνάει το κεφάλι του πάνω-κάτω, ενώ στο animation έπρεπε να καταφέρουμε να προσαρμόσουμε τις φωνές στο σημείο που μιλούν οι χαρακτήρες, ώστε να έχει περισσότερη λεπτομέρεια και ζωντάνια”.

Ο Κωνσταντίνος Παρίσης, ο γνωστός σε όλους μας Καραγκιοζοπαίχτης της καρδιάς μας, είναι ο σεναριογράφος κι εμπνευστής της ιστορίας “Καραγκιόζης: Η Ταινία”. Με βαθιά γνώση του λαϊκού μας ήρωα κι έχοντας γράψει ήδη την δική του ιστορία στο Θέατρο Σκιών, με υποκριτική και μιμητική ικανότητα, ο Κωνσταντίνος “ζωντανεύει” τον Καραγκιόζη στην ταινία, δανείζοντάς του και τη φωνή του. “Για πρώτη φορά, ο αγαπημένος μας ήρωας, ο Καραγκιόζης γίνεται σε animation και στην ουσία οι συντελεστές παίρνουν μέρος στη δική του ιστορία.”

Σε αυτή την ταινία συνδυάζεται ένας λαϊκός ήρωας, ο πιο γνωστός, με το animation. Και το αποτέλεσμα είναι ένας τέλειος συνδυασμός. Η ταινία έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, ενώ περνάει πολύ σημαντικά μηνύματα, όπως όλα τα έργα του Κωνσταντίνου Παρίση. “Σε όποιον αρέσει ο Καραγκιόζης, πρέπει οπωσδήποτε να τη δει”, μας είπε η Αλεξάνδρα Τακίδη, που ερμήνευσε στην ταινία την Αγλαΐα, την γυναίκα του Καραγκιόζη.

Την ταινία μπορείτε να βρείτε στο link:

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ