Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Σύσκεψη υπό την προεδρεία της Δημάρχου με σκοπό τον συντονισμό των εργασιών, ενόψει νέων έργων οδοποιίας  που ξεκινούν στο Δήμο Κ. Κέρκυρας

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε  σήμερα το πρωί στο Μαράσλειο, υπό την προεδρεία της Δημάρχου Μερόπης Υδραίου, με τη συμμετοχή των Διευθυντών και στελεχών των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας  και της ΔΙΑΔΕΥΑΔΚ, με σκοπό τον συντονισμό των εργασιών, ενόψει νέων έργων οδοποιίας  που ξεκινούν στο Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας.

Συζητήθηκαν  επίσης θέματα καθημερινότητας που αφορούν  αποκαταστάσεις σκαμμάτων,  από εργασίες που πραγματοποιούν  συνεργεία  της  ΔΙΑΔΕΥΑΔΚ, καθώς και η συνεργασία των δυο Τεχνικών Υπηρεσιών  για τα  έργα  που θα ξεκινήσει η    ΔΙΑΔΕΥΑΔΚ από τη χρηματοδότηση  του προγράμματος  “Αντωνης Τρίτσης”.

Συμφώνησαν ότι με τον συντονισμό και την συνεργασία  των δύο Υπηρεσιών,  θα αντιμετωπισθεί  σε ένα βαθμό  του “Ράβε ξήλωνε”

Στη σύσκεψη  εκτός της Δημάρχου και προέδρου  της ΔΙΑΔΕΥΑΔΚ  συμμετείχαν:  Ο αντιδήμαρχος Τ.Υ του Δήμου  Νίκος Καλόγερος, ο Αντιδήμαρχος Βασίλης Αργυρός,   ο εντεταλμένος  σύμβουλος  Βασίλης Μελίδης ,  οι Γενικοί Διευθυντές   των Τ.Υ Δημου και   ΔΙΑΔΕΥΑΔΚ  και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ