Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Γαϊτάνης: Ο κ. Τσίπρας έδειξε σε όλη την Ελλάδα ότι δεν εννοεί αυτά που λέει περί συναίνεσης

«Ο πρωθυπουργός επέλεξε να κάνει μια υπερβατική επιλογή» είπε ο υπουργός για την υπόθεση Αποστολάκη

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Τάσος Γαϊτάνης,
μίλησε για την υπόθεση Αποστολάκη και δήλωσε ότι ο πρωθυπουργός επέλεξε να κάνει μια υπερβατική επιλογή που στις όποιες πολιτικές αποφάσεις λάμβανε, δεν θα χρεωνόταν κομματικά κίνητρα.

«Αυτή την προσπάθεια ο κ. Τσίπρας την τορπίλισε, τη δίχασε και τη χαρακτήρισε με εκφράσεις του ’50 και του ’60, δείχνοντας σε όλη την Ελλάδα ότι δεν εννοεί αυτά που λέει περί συναίνεσης», τόνισε ο Τάσος Γαϊτάνης μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Επισήμανε ότι ο Ευάγγελος Αποστολάκης είχε αποδεχθεί τη Δευτέρα το βράδυ τη συμμετοχή του στην κυβέρνηση, ύστερα από την επικοινωνία του με τον πρωθυπουργό.

Ακόμα, υπογράμμισε πως το γεγονός ότι επικοινώνησε με την Προεδρία της Δημοκρατίας για τα διαδικαστικά της ορκωμοσίας, μετά την επίσημη ανακοίνωση, φανερώνει το ότι είχε αποδεχτεί την πρόταση και πως «τελικά υπό την πίεση των ανακοινώσεων του ΣΥΡΙΖΑ αποδείχθηκε κατώτερος των περιστάσεων και αναίρεσε την απόφασή του. Σε καμία περίπτωση όμως δεν παγιδεύτηκε, αλλά συναίνεσε και μετά πήρε το λόγο του πίσω».

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ, στόχος του ανασχηματισμού ήταν να προωθηθεί στην επόμενη μέρα το κυβερνητικό έργο σε δύο τομείς, την υγεία και την πολιτική προστασία.

Τέλος, δήλωσε ότι ο πρωθυπουργός επέλεξε να κρατήσει απαράλλακτο τον κορμό της κυβέρνησης «που επιτυχημένα έχει πορευτεί δύο χρόνια, ώστε να μην υπάρχει ασυνέχεια στο κυβερνητικό έργο», και υπογράμμισε ότι «μέχρι σήμερα έχουν υλοποιηθεί σημαντικές μεταρρυθμίσεις και έχουν αντιμετωπιστεί επιτυχώς σημαντικές κρίσεις».

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ